/Brasov/Optica

Best Optic - Vlahuță

Bulevardul Alexandru Vlahuță 61, Brașov 500398, România

Best Optic - Vlahuță
Optica
5
425 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ4F+M2 Brașov, România
+40 733 024 793
bestoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Lazar
Robert Lazar2 ani în urmă
Port ochelari de peste 1 an si imi pare rau ca nu am fost la ei pana acum. Aparent aveam si dioptrii diferite pe fiecare ochi si nu aceleasi la ambii ochi.

In plus, cu ochelarii vechi ( port de distanta ) nu puteam sa lucrez la calculator mult timp, in ciuda faptului ca trebuia sa-i port mereu.

M-au evaluat cu mai multe aparate ca in alta parte, au verificat de mai multe ori anumite aspecte si am identificat si faptul ca pierdeam din capacitatea de vedere din cauza ca ochii mei se usuca destul de repede.

Ling story short, mi-am facut ochelari noi, am deja 1-2 luni, totup mult mai bine si ii pott mult mai mult + mi-au recomandat anumite picaturi care imi hidrateaza ochii ei imi imbunatatesc vederea. Shnt foarte utile cand shnt obosit sau am mult de condus.
Carmen Oprea
Carmen Oprea2 ani în urmă
Va multumim pentru amabilitate, seriozitate si promptitudine! Din nou v-am ales si tare bine am facut! Ori de cate ori vom avea nevoie stim ca putem apela la voi pentru niste ochelari de o foarte buna calitate. Sunteti de nota 10 :)
Cornel Dinu
Cornel Dinu2 ani în urmă
Chiar dacă personalul este unul cu experienta ,ulterior diagnosticarii te confrunți cu o mica problema...preturi destul de mari la rame si lentile.In ciuda promotiei lor cu consultație gratuită și bonus scazamant la valoarea ramelor ajungi sa lasi cca 700 roni pe o pereche de ochelari +0,75/+0.75.
Clar nu cred ca oferta este destinata tuturor segmentelor de populație.In lipsa promotiei sa ajungi sa dai 900-1000 pe o pereche de ochelari mi se pare un lux.
PS...Ramele au fost alese din segmentul de pret de jos,lentile normale calitate medie
Alex Mihai
Alex Mihai2 ani în urmă
Recomand cu încredere 😊 Sunt foarte mulțumit de ochelari, lentilele sunt foarte bune. Fiecare interacțiune cu membrii echipei BestOptic Vlahuță a demonstrat interes, dorința de a ajuta, foarte amabil si profesionalist.
Va mulțumesc!
Raluca Urziceanu
Raluca Urziceanu2 ani în urmă
Sunt clienta de 3 ani și sunt foarte mulțumită de calitatea produselor și controlul făcut în cabinetul Best-optic. Mult succes pe mai departe, faceți foarte bine ceea ce faceți!!! 🤓Mulțumim Best-optic!!!! 👩‍⚕️🥰
Filoftea Ghinescu
Filoftea Ghinescu2 ani în urmă
Sunt super mulțumită de ochelarii (rama _lentile)personalul foarte drăguț ,foarte amabil si super profesionist! recomand cu drag si încredere Best Optic !
Coralia Pârv
Coralia Pârv2 ani în urmă
De peste opt ani sunt client fidel al Best Optik Vlahuță și nu am ce reproșa personalului. Am fost tratată cu amabilitate și profesionalism, am primit sfaturi utile și mă bucur de calitatea produselor achiziționate.
Elena Balcu
Elena Balcu2 ani în urmă
Foarte drăguț si călduros personalul clinicii .Mi-au explicat in termeni medicali si in mod detaliat despre tot ce a fost nevoie de știut in legătura cu vederea mea.Iar după , m-au ajutat să-mi găsesc rama potrivita. Recomand!
Locații recomandate