/Brasov/Optica

Optica Tehnico Medicale

Strada Republicii 55, Brașov 500030, România

Optica Tehnico Medicale
Optica
4.3
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVV+PQ Brașov, România
+40 268 476 847
otmbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ralu Savin
Ralu Savin3 ani în urmă
Atentie la vanzatoarea de ochelari cu parul rosu ! Foarte autoritara si aroganta iti face program peste program desi ele gresesc se cearta cu tine pe banii tai si nu stiu sa ceara nici scuze ! Apoi doctorul care aude conversatia si te primeste cu mainile incrucisate in semn de respingere si in loc sa se uite in ochii tai se uita la decolteu clientei! Am interrupt consultatia deoarece dupa spusele doctorului ,, nu avem cum sa vedem 100 % la varsta de 33 de ani trebuie sa acceptam ca imbatranim " Doamne fereste domnule doctor oameni de aceea poarta ochelari ca sa vada perfect si sa poata Citi fara dureri de cap ! Lasati stresul si nervi si respectati pacientii ca lumea plateste nu este gratuit atentie!!!
Adriana-Doina Preotu
Adriana-Doina Preotu4 ani în urmă
Va multumim frumos pentru amabilitatea si calitatea serviciilor. Toata familia a fost foarte incantata de ochelari. Am comandat primele doua perechi aproximativ acum doi ani, iar in toamna aceasta am revenit cu o noua solicitare. Tocmai am primit ochelarii cei noi. Sunt foarte bine executati si frumosi. Pe langa tipurile variate de lentile, apreciem si oferta generoasa de modele de rame.
Va multumim si pentru ca ati reusit sa ne reparati doua perechi de ochelari mai vechi, ceea ce nu prea se intampla in alte optici. De pilda, la Bucuresti intotdeauna ni se spune ca trebuie sa comandam o noua pereche, deoarece nu se pot inlocui componentele celor vechi.
Aprecieri speciale se indreapta inspre doamna Ildiko Savu, care ne-a sfatuit, de fiecare data, cu profesionalism si amabilitate.
Miruna Dumitrascu
Miruna Dumitrascu4 ani în urmă
Dezamăgitor! Tot ce fac este mult și prost! Într o ora în aceasta clinica o pereche de ochelari este gata, și la final pleci și nu vezi nimic cu ochelarii. Persoana care se ocupa cu acest lucru crede ca este o joaca vederea și ca nu are nicio problema dacă inversează lentilele între ele. Ca în final când ma duc, foarte relaxat, râdea cu gura pana la urechi de ce făcuse. Nu am auzit o părere de rău, ne prostiți pe banii noștri. Nesimțire cât cuprinde
Marius Iliescu
Marius Iliescu4 ani în urmă
Am comandat ochelarii imediat după controlul facut de personalul calificat si cald pe care l-am intalnit aici.
Pot spune ca am foarte multumit atat de preturi, care comparativ cu alte magazine de specialitate a fost mic, dar si de diversitatea produselor pe care mi le-au prezentat. Surpriza mare a fost ca am luat ochelarii f repede!
Multumesc, Tehnico Medicale!!
Recomand!
Robert Lazăr
Robert Lazăr2 ani în urmă
Personal super amabil și răbdător, mai ales cu un nehotărât ca mine. Am luat de la ei atât ochelari de soare cât și de vedere. M-au ajutat și cu diversele ajustări sau reparații de-a lungul anilor. Un mare plus este și localizarea, aproape de locul de muncă.
HORIA MIHAI POPESCU
HORIA MIHAI POPESCU2 ani în urmă
Intotdeauna respectuosi, au un foarte bun raport calitate / pret la toata gama de servicii si produse!
Laura Flueraru
Laura Flueraru2 ani în urmă
O echipa de profesionisti!Cei mai buni!
Iliescu Cristina
Iliescu Cristina2 ani în urmă
Sunt extrem de mulțumită de serviciile dvs. In perioada pe care o traversăm, proptitudinea si seriozitatea dvs, m-au salvat! Mi-am spart ramele de la ochelari, iar in 3 zile cu tot cu trimisul prin curier, ochelarii au fost inapoi la mine.
Va multumesc din suflet pentru treaba de calitate pe care o faceti!
Locații recomandate