/Arges/Optica

Amis Hobby

Strada Smârdan 41, Pitești 110217, România

Amis Hobby
Optica
4.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVWP+84 Pitești, România
+40 720 548 817
amis-instinct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brain Byte
Brain Byte2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, magazinul este impecabil, personalul are o atitudine primitoare, si sunt dispusi sa te ajute cu orice solicitare. Am comandat un produs care a fost livrat in cel mai scurt timp posibil. Multumesc domnului Gelu Sima pentru asistenta si suport. Ati mai castigat inca un client fidel.
Marius Alexandru (Mariuss)
Marius Alexandru (Mariuss)5 ani în urmă
Am comandat online de la acest magazin un produs. Am fost contactat telefonic a doua zi de un angajat politicos cu o atitudine faina care a avut rabdare si care a mai verificat si alte produse pentru a ma ajuta. Am cumparat in cele din urma 2 produse de la ei. Marfa a ajuns la mine a doua zi, dupa confirmarea comenzii. Recomand magazinul si personalul acestuia, mi-a demonstrat ca este serios, cu mult fata de ce am mai intalnit in alte magazine de arme si munitii.
Valentin Savoiu
Valentin Savoiu2 ani în urmă
Multumesc personalului Amis Hobby care a raspuns cu profesionalism la solicitarea mea. Au actionat cu operativitate si amabilitate. Raport calitate pret foarte bun pentru produsul achizitionat.
Ion Ioan
Ion Ioan2 ani în urmă
Un magazin foarte aprovizionat, personal specializat si competent astfel incat clientul sa pleaca multumit! Preturi ok, calitate la superlativ.
Voda189
Voda1892 ani în urmă
Clădire frumoasă, personal foarte bine informat , service și produse exceptinale .Calitatea si expunerea produselor este incredibila . O gama foarte variata care acopera toate cerintele .
Dani Paun
Dani Paun2 ani în urmă
Adevărați profesioniști! O experiența plăcută de fiecare data cand am intrat in magazin. Serviabilitate, atmosfera plăcută si know how gratuit!
Marius Falcescu
Marius Falcescu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile oferite de catre magazinul Amis Instinct pentru reconditionarea unui pat de arma, am fost foarte multumit intrucat rezultatul a fost surprinzator de bun intr-un timp fosrte scurt. Recomand!
George Vasile
George Vasile2 ani în urmă
Un magazin foarte aprovizionat, ofera consultanta pentru toate produsele, foarte priceputi.
Locații recomandate