/Arges/Optica

Optica Negreanu

Str. Mihai Eminescu, Pitești 110135, România

Optica Negreanu
Optica
4.3
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV6F+PX Pitești, România
+40 248 223 162
opticanegreanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–17
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Dragomir
Mihai Dragomir2 ani în urmă
Amabilitate și profesionalism.
Recomand cu caldura serviciile lor.
Nota 10.
Alexandru Popescu
Alexandru Popescu2 ani în urmă
HOTI. Nicio stea nu merita. Plătești tot, nimic nu e gratis. Totul scump, calitate chinezeasca, servici românești. O RUSINE DE CLINICA.
Alica 47
Alica 472 ani în urmă
Doamna de sus a fost de treaba, mi-a vorbit frumos dar eu purtam un tip de lentile si ea mi-a recomandat altele care sunt extraordinar de proaste la fel si cu ochelarii vad super prost cu ei, sunt alte clinici mai bune in Pitesti nu v as recomanda asta.
Miulescu catalina
Miulescu catalina4 ani în urmă
Singura optica in care gasesti servicii complete. Am ochelarii facuti aici si de fiecare data cand am probleme la ei, sunt servita toarte rapid. Inainte de a va face ochelarii cereti si parerea celor de la Optica Negreanu. Recomand tuturor!
Marina chirnitescu
Marina chirnitescu6 ani în urmă
Stau de 15 ani in Germania.
O data la doi-trei ani imi refac ochelarii la acesta optica si sunt foarte multumita, executia ochelarilor este foarte rapida, fiind situata la piata automat ca au si lentile ieftine (nu toate persoanele sunt cu posibiliati) dar au si lentile de calitate de la braduri din domeniu. Avantajul foarte mare este ca au stoc foarte mare de lentile si rame si pot sa iti fac ocelarul repede (eu port progresive de calitate)
Eu una vin cu placere la domnii de acolo si acelasi lucru pot spune si de familia mea.
Marius Florescu
Marius Florescu2 ani în urmă
Buna ziua!Merg la dânșii de peste 20 de ani,sper sa.i țină d-zeu sănătoși și ne ofere serviciile sale de calitate pt o perioadă indelungată!Sunt genul de oamenii care ajută pe toată lumea,de-aici si inconvenientul unor pers că se intârzie la consultatii,aici este vina si doamnei doctor Ursu pt că nu pleci de la dânsa până nu esti multumit🙏!!Un LABORATOR(cabinet) unde gāsesti orice solutie iţi trece prin cap😁...foarte dotat si cu materiale pt toate buzunarele...multumim,OPTICA NEGREANU!!!Meritati mai mult de 5 stele!!
George Paun
George Paun2 ani în urmă
Super profesioniști, apelez la serviciile lor de multă vreme,de fiecare data nu mi-au înșelat așteptările, Recomand cu toată încrederea!
Theodora Georgescu
Theodora Georgescu2 ani în urmă
Servicii prompte, atitudine ireprosabila si diagnostic corect. Preturile sunt pentru toate buzunarele, inclusiv pentru studenti.
Locații recomandate