/Vaslui/Oftalmolog

Spitalul judetean Vaslui

Pavilionul I, Strada Ștefan cel Mare 233, Vaslui 730006, România

Spitalul judetean Vaslui
Oftalmolog
2.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MP4P+58 Vaslui, România
+40 235 312 120
sjuvaslui.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Claudiu Cretu
Claudiu Cretu2 ani în urmă
Sa va fie Rușine pentru ce se întâmpla la poarta. Oameni in vârsta care vin sa lase pachete petru cei internați așteaptă cate o ora sau mai mult ca sa coboare cineva sa ia coletele.
Mona Lisa
Mona Lisa2 ani în urmă
Bați drumul degeaba până acolo, mai bine stai acasă... oricum nu te baga nimeni in seama 👎
Gigi Kentovici
Gigi Kentovici2 ani în urmă
Păcat că nu le pot da 0 stele! Mama mea a venit cu ambulanța în jurul orelor 15, acuzând dureri mari la spate, picior și șold. Acum, când scriu această recenzie, este ora 21:12 și nu a fost văzută de niciun medic. I s-a pus o perfuzie și după ce s-a terminat lichidul din ea, i s-a spus să aștepte pe un scaun (f neconfortabil, de lemn). Acum am hotărât să o luăm acasă. Mergem la alt spital, poate dă Dumnezeu să nu găsim oameni la fel! "Mulțumim" Spitalulului Județean de Urgență Vaslui!
Simona Magdalena Aanei
Simona Magdalena Aanei2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor Istov Cristian și personalul de la UPU, respectiv Ortopedie, pentru tratamentul exemplar(din toate punctele de vedere), care l-au oferit mamei mele. Datorită lor mama mea poate merge din nou.
Dumnezeu să vă călăuzească și să vă binecuvânteze.
Aurora Luchian
Aurora Luchian2 ani în urmă
Am ajuns de foarte multe ori la UPU/Vaslui, cu fiul meu, însă sincer, tot personalul medical s-a purtat exemplar cu noi, începând cu dialogul amabil al medicilor și asistentelor, până la intervenția cu promptitudine și devotament în ceea ce ține de urgență: chestionare, măsurare, cântărire, analize, perfuzie, etc.
Deși fiul meu era extrem de agitat, zgomotos, cu accese de furie, etc., (suferă de Sindromul Asperger) și deranja foarte tare, niciun cadru medical nu a ridicat tonul la fiul meu, ci au încercat să-l liniștească cu blândețe...și sincer, nu am nimerit același personal medical de fiecare dată.
Nu am rude printre personalul medical UPU, nici prieteni, ca să considerați că i-aș ”peria” pentru a nu leza...și oriunde merg mă bazez pe dialogul civilizat, cu ton scăzut, liniștitor, ca să primesc asemenea...dacă zbieri ca un țicnit la personalul medical, care în ultima perioadă, de când cu pandemia, este suprasolicitat; nu este exclus să fii tratat ca atare...
Ceea ce am remarcat este curățenia acestui spital, respectarea regulilor de igienă, am văzut cum își schimbau mănușile după fiecare intervenție pe un pacient; și m-a surprins în mod plăcut și agerimea asistentelor care umblau ca niște furnicuțe de la un pacient la altul, verificându-le perfuzia, starea, etc., iar unii pacienți chiar erau extrem de dificili în dialog, mai ales cei cu probleme neurologice.
Să nu uităm că și personalul medical UPU, sunt oameni, nu roboței...ei sunt puțini, iar noi, cei bolnavi, mulți...
5 STELE din partea mea, Spitalului Județean de Urgență/ Vaslui, căci merită cu prisosință!

Cu sinceritate și respect,
Aurora Luchian
Popescu Marian
Popescu Marian2 ani în urmă
Daca tot vin rusii poate arunca o bomba atomica pe SECTIA OBSTETRICA-GINECOLOGIE...
Cicada Blue
Cicada Blue2 ani în urmă
Vineri la ora 12:10 se face un apel la telefonul unic de urgenta pentru o ruda care si-a amputat doua degete de la mana dreapta.De la dispecer se transmite ca va ajunge o salvare.....Trece 1 ora si jumatate cand insistand pentru o salvare(vorbim de amputatie de degete,deci de hemoragie si durere)hotaram sa meargem la spital cu masina personala.Fiind din Barlad unde spitalul este ,,suport covid",a trebuit sa strabatem 60 km pana la Spitalul Judetean Vaslui.Pe traseu pacientul a fost preluat de o salvare Smurd unde s-a acordat si primul ajutor(la doua ore de la accident).Ajuns in UPU Vaslui,se administreaza ATPA,se schimba pansamentul si.....i se recomanda pacientului sa-si ia o reteta cu Augmentin si sa revina marti pentru interventia chirurgicala.Adica pentru doua bonturi de amputatie care trebuiau retusate ,interventie de 30 minute,pacientul trebuie sa parcurga alti 60 km si sa,,astepte" acasa 5 zile pana catadicseste un chirurg sa-si faca timp pentru asta.In cinci zile era si vindecat daca fiecare si-ar face treaba cand e de garda .De aceea exista medic de garda,pentru urgente nu sa stea in pat pe banii nostri in fata televizorului in ,,camera de garda".
Familia pacientului intelege ca recomandarea medicului e ca-n povestea lui Creanga cu scartaitul copacului:,,marti,marti..." si il duc cu masina personala la Iasi.Pe drum pacientul sangereaza(halal pansament compresiv)si face lipotimie.Felicitari medicilor ieseni pentru conduita terapeutica!
Ce sa spun de UPU care nu raspunde la telefon.Alo!lucreaza cineva acolo in weekend!?Daca nu, puneti lacatul pe usa ,si ne vom descurca asa cum putem fara sa strabatem 120 km cu ambulanta ca sa ne spuneti sa venim marti.Lista de garzi pare acoperita pentru vineri la sectia chirurgie sau e doar pentru plata dubla a medicului,fiind weekend.
Domnilor doctori ,,eroi" cand refuzati un astfel de caz dar va luati leafa intreaga, va intrebati de unde vin acei bani!?
Mai am o remarca:personalul sanitar care lucreaza in acest spital si s-a imbolnavit de Covid a fost tratat la Spitalul Barlad asa cum trebuie sa fie tratati toti pacientii din aceasta tara.Pacientii barladeni strabat drumul spre Vaslui cu salvarea pentru a se lovi deincompetenta voastra.
Cristina Tiganescu
Cristina Tiganescu2 ani în urmă
Cum este posibil sa preiei, din nou un caz de urgenta, mult agravat, peste puterile voastre, pe care l-ati pierdut din spital acu o luna si sa nu il trimiteti direct urgenta spre Iasi. Inconstientilor! Acuma moare in mainile voastre neputincioase.
Cum ati lasat un pacient sa plece acasa pe proprie semnatura. Neevaluat psihologic si sub stare de sevraj, cu stare nervoasa la pamant si cu probleme la creier.
"Doamna Doctor" Condrea!? Ati luat si mita si tot degeaba!!!
Cum explicati aceasta situatie.
Cum imi explicati ca tratamentul cu piracetam si cerebrolizin medicamente de top, se termina in 5 zile cat a stat doar la spital. Ca acasa a plecat cu niste suplimente SunWave pe problema neurologica. Pacientul sustinea dureri, caderi nervoase, tuburari de somn care in AVC, era inevitabil raul epileptic care ii aduce sfarstiu acuma.
Eu cred ca trebuie sa fiti revizuita psihiatric. Deoarece munca cu pacienti aflati in AVC, implica situatii, peste puterea dumneavoastra de reusita medicala. Si in mod sigur vor mai fii cazuri in care ii veti omora.
Locații recomandate