/Olt/Oftalmolog

Prooptik Slatina

Str. Primăverii, Slatina 230033, România

Prooptik Slatina
Oftalmolog
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9JF+Q4 Slatina, România
+40 753 084 213
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Voican
Alexandra Voican2 ani în urmă
Ioana Dumitrache
Ioana Dumitrache2 ani în urmă
Raspuns pentru domnul Ion, de mai jos:
Bună ziua, ne pare rău pt experienta avuta, însă vina nu este de partea noastră. In momentul în care luați o pereche noua de ochelari, asa cum este recomandat chiar de producător, trebuie sa acordați un timp de acomodare ochiului, nicidecum sa trageți concluzia ca nu vedeți după o ora. Acest aspect este mai ales valabil pentru dioptrii foarte mari, cum este cazul dumnevoastră.
Ciprian Radu
Ciprian Radu2 ani în urmă
Nota 10 in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea produselor. Specialistii sunt foarte amabili, iar stocul ramelor este foarte variat. Pana acum am cumparat 2 perechi (o pereche de soare si una de vedere) si nu am avut niciodata probleme. Recomand!
Ioana Alexandra
Ioana Alexandra2 ani în urmă
Peste 10 perechi de ochelari făcute aici, toți prietenii și rudele au ochelari și lentile de contact de aici, nu am fost niciodată nemultumiti! Sunt preturi pentru toată lumea iar angajații vin de acasă și peste program dacă nu puteți ajunge la timp.
Mustafa Hesso
Mustafa Hesso2 ani în urmă
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Delia Stoian
Delia Stoian2 ani în urmă
Ion Ion
Ion Ion2 ani în urmă
Nu recomand! Neprofesionalism maxim! Am comandat si platit doua perechi de ochelari de vedere. I-am probat eu si sotia. Nu vedeam bine cu ei, parca ma uitam prin lupe. Lentilele de calitate indoielnica la pret mare. Am vrut sa-i returnez a doua zi insa am fost refuzat de Domnul optician. Bineinteles ca am reclamat la Protectia Consumatorului si apoi am primit banii inapoi. NU RECOMAND ACEASTA FIRMA PROOPTIK SLATINA
Cristian Darla
Cristian Darla2 ani în urmă
Locații recomandate