/Neamt/Oftalmolog

Cristal Vision - Clinica de oftalmologie

Bulevardul Decebal 2, Piatra Neamț, România

Cristal Vision - Clinica de oftalmologie
Oftalmolog
4.3
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H9+FG Piatra Neamț, România
+40 799 336 520
oftalmologieneamt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugen Andronache
Eugen Andronache2 ani în urmă
O echipa de nota 10 cu care e o plăcere să interacționezi de fiecare dată când le calci pragul. Profesionalism și servicii de calitate. Noi avem o fetiță de 11 ani, putem zice cu o fostă problemă de vedere ( -6 ), care datorita lentilelor de contact dure de noapte a reușit într-un interval super scurt să-și recapete vederea fara a mai folosi ochelarii in timpul zilei . Mulțumim echipei Cristal Vision . Recomandăm cu toată încrederea!!
Valentin Bocancea
Valentin Bocancea2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Servicii de calitate și personal foarte amabil!
Anastasia Valentina Corfu
Anastasia Valentina Corfu2 ani în urmă
Clinica cu un nivel superior din punct de vedere al personalului medical ,cu o foarte buna experienta,profesionalism si o buna colaborare cu pacientii!
Va multumesc frumos!
Carmen Stratulat
Carmen Stratulat2 ani în urmă
Recomand cu drag!
Medici și personal dedicat, profesioniști și nu în ultimul rând foarte sufletiști. Merg cu drag și cu încredere atât eu cât și fetița mea la dna dr. Ghindea, un om foarte dedicat și sufletist.
Totodată, ii răspund și d-lui Andrei Lazăr: Va recomand în calitate de purtătoare de lentile de contact moi din 2007 sa învățați procedurile si mai ales ce trebuie sa faceți în cazuri excepționale (excepționale doar pt purtatorul cu experienta) de la profesioniști și nu de pe internet. Nu ați vrea să ajungeți la urgenta cu zgârieturi corneene, reziduuri de la lentila, etc.
Andrei Lazar
Andrei Lazar2 ani în urmă
Va recomand sa va orientați către o clinica de oftalmologie care este orientata și către client și nu doar către bani. Mi se pare absurd ca după ce comand de la dvs. Și lentile pentru ochelari și rama și control medical și lentile de contact sa spuneți "având în vedere ca e prima data când purtați lentile de contact pentru a va arata cum sa le puneți și sa le dați jos va facem o instruire care va costa 100 de lei" Este adevărat fiecare are politica lui de relaționare cu clientul. Noi nu putem decât sa cautam în alta parte.
Catalin Marsu
Catalin Marsu2 ani în urmă
Prestație proastă, nu respectă programările, lipsă de respect față de pacienți, lipsă de profesionalism. Dacă doriți să așteptați pe banii dv. apelați cu încredere.
Anda DTS
Anda DTS2 ani în urmă
NU RECOMAND! Au greșit injectiile în ochi, după care au spus ca nu se mai poate face nimic, sa mergem acasă pentru ca ochiul nu se mai poate recupera și ne-au dat banii înapoi. Am cautat o soluție și am ajuns la Iași la operație cu laser, 35 milioane pentru greseala lor. Nu sunt profesionisti
ELENA- LUMINITA STAFIE
ELENA- LUMINITA STAFIE2 ani în urmă
Vederea, pentru mine (și nu numai), este foarte importanta și aici am găsit profesioniști adevărați. Dna Dr Ghindea Cristina este un adevărat exemplu. Tot aici am aflat și de lentilele dure, care au făcut minuni intr-un termen scurt, pentru ochișorii fetiței mele. Recomand!
Locații recomandate