/Neamt/Oftalmolog

Gauss - Clinica oftalmologică Piatra Neamț

Bulevardul Decebal nr. 14, Piatra Neamț 610033, România

Gauss - Clinica oftalmologică Piatra Neamț
Oftalmolog
3.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9J7+7G Piatra Neamț, România
+40 728 373 373
clinicagauss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raimond Rusu
Raimond Rusu5 ani în urmă
Profesionalismul lui Pește Marinat! La fel ca și majoritatea comentariilor de pe această pagină, vreau să vă atenționez dragi pacienți că dacă aveți programare la Gauss luați în calcul că s-ar putea să vă amânați planurile degeaba pt a ajunge la timp la o consultație. În aceeași situație sunt eu , care am scurtat un week-end pt ajunge tocmai de la Galați la programarea făcută și reconfirmată de acești dumnezei ai ochilor , iar când să intru , am fost anunțat de către doamna de la recepție, foarte nonșalant , că programarea mea a fost decalată. Păcat....
Claudiu Duca
Claudiu Duca5 ani în urmă
Mulțumim întregii echipe de la Gauss pentru atmosfera plăcută și serviciile oferite cu profesionalism de fiecare dată când v-am călcat pragul! Băiatul și mama mea sunt pe mâini bune!
Delia Topoliceanu
Delia Topoliceanu5 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile clinicii. Toată familia suntem pacienți fideli, eu și tatăl meu am fost operați de către dl. doctor Postolache și totul a fost bine! O recomand și pe Dna. doctor Postolache, mai ales pentru copii.
Alina aly
Alina aly2 ani în urmă
Mulțumim întregii echipe de la Gauss pentru amabilitate, profesionalism, punctualitate. De fiecare dată când v-am călcat pragul, m-am simtit un client respectat! Recomand cu drag!
Anca B
Anca B2 ani în urmă
Timp de asteptare enorm. 2 ore pt un copil de 3 ani e mult prea mult
Mihai Ciprian
Mihai Ciprian2 ani în urmă
azi 20ian2021 1825pm, recepționarea era obosită și puțin impertinentă. Dati-i liber, domnule patron să se odihnească. Mai apoi sa explice frumos clienților, sa fie atenti să nu bage mâna după plasticuri pentru încălțări in tubul unde se arunca cele murdare, folosite, asa cum a făcut o persoana de lângă mine.
Bianca Ciobanu
Bianca Ciobanu2 ani în urmă
Întârzierea programărilor, și ar fi necesar un dispenser pt protecția încălțămintei.
CreativeZonne C
CreativeZonne C2 ani în urmă
Servicii de nota 10!
Locații recomandate