/Ilfov/Oftalmolog

Policlinica Chiajna

Strada 1 Decembrie 1918 211, Dudu 077040, România

Policlinica Chiajna
Oftalmolog
3.8
23 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
FX3W+46 Dudu, România
+40 21 312 2338
clinica-hipomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Finica Rotaru187 zile în urmă
Luni, 16.10.2023, am sunat de cîteva ori să fac programare la Reumatologie, dar nu a răspuns nimeni. În ziua următoare m-a contactat cineva și am făcut programare pentru ziua de 24.10.2023.
Am ajuns la ora 17. Am așteptat până la ora 18.40, dar nu am fost chemată în cabinet. Când am intrat, mi s-a spus că nu am programare. I-am amintit doamnei cum am făcut programarea. Atunci mi-a răspuns că nu m-am prezentat la timp la programare, iar la ora aceea nu mă consultă, deoarece trebuie să plece la o aniversare. Programul era până la ora 20. Consider că era dreptul meu să fiu consultată, chiar dacă am ajuns mai târziu. Aveam totuși o programare.
Total dezamăgită.
Ramona1 an în urmă
Aveam programare cu copilul pt cardio si pt viza medicala el practicand fotbal de performanta , in data de 21 martie,eu intial am crezut k am pe 25 martie si automat ca nu ne am dus dat fiind faptul ca am crezut k am pe 25. Cand am sunat sa ma reprogrameze ,mi s a spus k nu m ai se poate, din cauza faptului ca nu am venit la data programarii. Probleme si greseli au toti oameni,si nu mi se pare corect sa nu pot sa ma reprogramez. Dna asistenta tipa si urla vrea sa aibe dreptate prin tipat,ce dreptate daca eu am gresit,greseala e omeneasca.vreau sa ajung mai departe sa depun reclamatie pt refuz de reprogramare
Mariana Dumbăr
Mariana Dumbăr2 ani în urmă
La cardiologie super mulțumită de d na doctor...profesionista si exigenta...recomand din suflet
Enache Ellena
Enache Ellena2 ani în urmă
Am fost cu fetița de 5 luni la Doctora Duca medic pediatru ....sa comportat foarte urat m-am dus de urgență cu fetița la dânsa si ma dat afară din cabinet cu toate ca stia ca vin ...Dacă asa se comporta un doctor vai de capu ei...jalnic sa si de-a demisia.....Nu as fi dat nici o stea dar nu pot sa spun ce mi sa întâmplat
Iulian Craciun
Iulian Craciun2 ani în urmă
Personalul medical si cel de la receptie in general amabil si comunicativ.
Dr.neurolog Stanescu, profesionista, empatica, foarte amabila si receptiva la nevoile pacientilor, nu se grabeste in timpul consultatiei, creaza o atmosfera de incredere si relaxare.
Eu am gasit aici o oaza de normalitate, te simti respectat si tratat ca la o clinica privata desi am venit cu bilet de trimitere normal.
Este o cladire modesta dar suficient de curata si ingrijita.
Mary Madalina
Mary Madalina4 ani în urmă
La Orl medicul i a verificat gâtul fetei mele cu lanterna telefonului superficial,la cererea mea. Merg la orl ca sa ii sugerez eu sa si faca meseria????? Daca nu mai are chef de consultații sa iasa la pensie. Am plătit și 90 lei. Evitați.
Halit Andrei
Halit Andrei4 ani în urmă
Am fost la pediatrie sa inregistrez un nou nascut si am fost refuzati de 2 doctori, pe motivul ca au prea multi copii. Raspuns sec si nu ne-au mai bagat in seama... NU RECOMAND!!!
Bogdan Dumitru
Bogdan Dumitru4 ani în urmă
Medici buni si accesibili dar in general este destul de aglomerat.
Irinel-marian petrescu
Irinel-marian petrescu5 ani în urmă
Medici buni si nu se așteaptă mult.
Alin Alin
Alin Alin2 ani în urmă
Mare atentie la aceasta clinica , de evitat pe cat posibil ! Va face programare si in ziua cand o aveti o anuleaza din diferite motive !!!! Am facut programare ieri dupa amiaza pentru o ecografie pentru data de astazi , am intrebat in nenumarate randuri daca vine personalul medical si astazi am fost sunat sa fiu instiintat ca programarea mea a fost anulata deoarece personalul medical din motive familiale nu poate ajunge la clinica si daca doresc se poate reprograma luna viitoare ! DE EVITAT PE CAT POSIBIL ! NEPASARE TOTALA !!!
Locații recomandate