/Ilfov/Oftalmolog

Optiela Popesti Leordeni

Drumul Fermei nr. 62, Popești-Leordeni 077160, România

Optiela Popesti Leordeni
Oftalmolog
4.4
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9592+HR Popești-Leordeni, România
+40 725 331 551
lensys.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
GABRIELA STAN
GABRIELA STAN4 ani în urmă
Consult si recomandari profesioniste atât pentru mine, ca adult, cât și pentru fiul meu, adolescent, care este mai greu de multumit. Succes in continuare! Recomand cu incredere!
Elena Marinciu
Elena Marinciu4 ani în urmă
Foarte mulțumită de servicii. Recomand cu incredere. Personal bine pregătit si cu multa răbdare. Multumesc pentru promptitudine !
Radu Constantin
Radu Constantin4 ani în urmă
10+ ...recomand!
Andreea Nisipeanu
Andreea Nisipeanu5 ani în urmă
Multumim, Optiela pentru rabdare si profesionalism. Pe langa atmosfera placuta (te simti ca acasa) si un specialist in ale optometriei, am gasit si rame de ochelari de calitate si preturi pentru orice buzunar. Felicitari! Keep up with the good work!
Maria Carp
Maria Carp5 ani în urmă
Foarte multumita de servicii. Magazin cu o varietate mare de rame si un personal bine pregatit si prietenos. Persoana care s-a ocupat de mine este extrem de bine instruita si a facut o treaba minunata ajustand perfect ochelarii baietelului meu. Recomand cu mare incredere!
Daniela Vlaicu
Daniela Vlaicu5 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet. Subliniez ca nu este doar un magazin de ochelari, gasiti aici un specialist in domeniu, cu multa rabdare sa explice detalii privind problemele ochilor.
Stere Pelican
Stere Pelican6 ani în urmă
Un magazin de optica medicala necesar.
Neagu Vlad
Neagu Vlad2 ani în urmă
Bună dimineața, cu plăcere. Sigur că va pot spune. Eu sunt un om civilizat și consider că granițele unui business nu se opresc la ușă, ci merg puțin mai departe. Ieri, când am vrut sa parchez pentru 1 minut pe un loc din fata magazinului d-voastră, a ieșit un domn, probabil chiar d-voastră și m-a 'fugarit' ca pe un câine, făcând gesturi cu mana gen tai-o de aici și îmi și arată direcția unde să mă duc. 'ia pleacă de aici rapid cu tot cu masina'. Când i-am zis că nu am știut că e locul rezervat și că ar fi putut să mă informeze mai drăguț, a decis să mă ignore 100% cu o figură sfidătoare. Tot din politețe nu o sa îmi zic părerea despre baiatu' asta. Iată o reinterpretare civilizata: buna ziua va rog nu parcați aici că e rezervat pentu clienți. - mă scuzați nu am știut plec acum. Așa-i că e greu?
Locații recomandate