/Iasi/Oftalmolog

Angelmed

Fundac, Strada Gavriil Musicescu, Iași 700127, România

Angelmed
Oftalmolog
3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8G+VQ Iași, România
+40 232 277 044
angelmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pricop Alexandru
Pricop Alexandru4 ani în urmă
Desi observ multe recenzii negative, mie mi s-a parut mai mult decat decent. Personalul este foarte primitor iar pentru recolatarea probelor de urina si sange a durat jumatate de ora cu tot cu completarea fiselor. Ce e drept, dupa rezultate am fost chemat dupa ora 12 si psihologicul tot in Copou se face dar asta nu m-a incurcat deloc. Atentie! In perioadele aglomerate este bine sa sunati inainte si sa va faceti programare. 230 lei analizele + 75 lei psihologicul, care se achita tot acolo unde se face recoltarea.
Alin Ifrim
Alin Ifrim4 ani în urmă
M-am prezentat in data de 07.11.2019 la angel med iasi cu bilet de trimitere - analize de sange sa intreb daca sunt fonduri si daca pot reveni a doua zi sa le fac intrucat aveam internare de zi la spitalul de pneumoftiziologie iasi unde am avut alt bilet de trimitere pentru radiografie si spirometrie. Am fost informat ca pot reveni fara probleme a doua zi. Azi 08.11.2019 am revenit cu biletul si surpriza nu poate sa imi faca analizele din cauza ca biletul are o data anterioara internarii de zi. Bun si de ce nu ati spun asta si cu o zi inainte? De ce purtati lumea pe drumuri?
Ecaterina
Ecaterina4 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile AngelMed. Personalul este bine pregatit si atent cu pacientii. Recoltarile sunt facut in conditii de maxima igiena. Cu siguranta voi reveni aici pe viitor.
Iosif T
Iosif T5 ani în urmă
Desi pozitionata in mijlocul Iasului, conditiile sunt mai rele decat la un dispensar rural! Dotarile par salvate de la casare de pe la vreun spital.
- glicemia inca se mai analizeaza din sange prelevat din vena, desi acum e banal un test stick de glicemie.
- castile de audiometrie legate cu banda adeziva (scoci)
- a trebuit sa cer specific un servetel pentru a sterge gelul ce ramane dupa preluarea semnalului EKG. A mers doamna in alta camera, la recptie sa aduca. Ce or fi facut pacientii dinaintea mea...?
- toata aparatura si logistica arata vechi, ponosite, re-re-re-reparate.
- personalul amabil; se chinuie si ei cu conditiile locului de munca.
Raluca Diac
Raluca Diac5 ani în urmă
Pentru prima si ultima data am mers la acest cabinet!
La ora 7, ora deschiderii, era bezna totala si usa incuiata. Am asteptat pana la 7:15, nimeni nu a venit.
Neseriozitate si lipsa de respect fata de pacienti!
Andrei Lazar
Andrei Lazar5 ani în urmă
Buna ziua! Am fost astazi in jurul orei 10 la dumneavoastra cu intentia sa beneficiez de o fisa medicala si avizul psihologic. Am intalnit o doamna foarte simpatica care m-a rugat frumos sa vin peste doua ore, adica la 12, pentru ca ar fi mult mai ok, bineinteles ca am facut tot posibilul si am ajuns la fix, insa n-am mai gasit-o pe acea doamna draguta, din contra, am gasit pe cineva total opus ei, spunandu-mi foarte plictisita ca e aglomerat pana in jurul orei 15:00, sa vin vineri , nu puteti face asa ceva, daca ne-am face toti munca pentru care suntem platiti, am fi mult mai educati ca si societate, mai responsabili. Sa fii amabili nu costa, ba din contra, te costa daca nu esti(doamna era pe aceeasi tura cu Mihaila) Va multumesc!
Florin Axinte
Florin Axinte5 ani în urmă
Acceasi problema !! Vii dimineata la recoltare apoi astepti Tata sa vina doctorii. Total analize 305 fisa medicala 230 +75 psihologicul care trebuie sa il faci in copou!! Asta e Ultima data cand mai vin aici.. Mergeti la Bacau acolo se fac rapid....
Andrei Vladianu
Andrei Vladianu5 ani în urmă
Comportamentul domnișoarei de la recoltari de sânge (cu parul blond) lasă de dorit foarte mult. Este cam impertinenta și tratează oamenii cu o superioritate care nu își are locul!!! La anul voi încerca și la spitalul CFR.
Locații recomandate