/Cluj/Oftalmolog

Opticlinic-Med

Strada Bucegi 13-15, Cluj-Napoca 400000, România

Opticlinic-Med
Oftalmolog
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH45+37 Cluj-Napoca, România
+40 758 099 129
opticlinic-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Chertes
Cristian Chertes2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, atât domnul doctor cât și doamna doctor plus personalul aferent.
Alina Schmidt
Alina Schmidt2 ani în urmă
Servicii de calitate, aparatura performanta, consult minutios, personal amabil si dedicat.
Raluca Fulvia Chindris
Raluca Fulvia Chindris2 ani în urmă
Este apreciata punctualitatea. Pentru pacientii in varsta existenta liftului este de real folos - chiar daca este vorba despre un singur etaj. Spatiul de asteptare este curat si generos, asa incat permite pastrarea distantei recomandate pentru limitarea raspandirii virusului Sars-cov-2. Personalul de la receptie este amabil. Despre competenta cadrelor medicale vorbesc rezultatele pe care le simt pacientii in urma tratamentelor ce le sunt aplicate: in cazul mamei mele (81 ani) este multumitor. Recomand aceasta unitate medicala.
Ioana Hancu
Ioana Hancu2 ani în urmă
Am fost cu mama mea la un consult oftalmologic săptămânile trecute și a fost foarte mulțumita. Programarea s-a făcut rapid, personalul este foarte amabil, domnul doctor i-a explicat care sunt problemele după investigații amănunțite. Deși am fost informata în momentul în care am fost sunata pentru confirmarea programării ca s-ar putea decala puțin programul consultațiilor nu au fost probleme de acest gen. Cu siguranță vom reveni!
Mihai Paculea
Mihai Paculea2 ani în urmă
Nu sunt capabil sa analizez un doctor dar ca si client m-am simtit ascultat, tratat cu profesionalism si cel mai important mi-a placut ca s-a tinut cont de feedback!

Am fost pentru un consult si chiar daca initial am prins un moment nefast deoarece mai multe programari s-au dat este cap, la a 2-a vizita in care doar mi s-au comunicat dioptriile am comunicat si faptul ca nu am reusit sa discut conform asteptarilor cu domnul Dr. Caraus Catalin iar feedback-ul a fost luat in considerare si am avut ocazia sa pun toate intrebarile pentru care venisem si initial.

Keep up the good work!
Cristina veja
Cristina veja2 ani în urmă
Recomand cu incredere Opticlinic Med. Sunt pacienta acestei clinici de peste 3 ani, iar in tot acest timp am fost tratata mereu cu multa dedicare si mult profesionalism de catre toata echipa Opticlinic Med.
Domnul dr Caraus Catalin este un adevarat profesionist in domeniu, il recomanda multe tratamente reusite, precum operatia recenta de cataracta realizata bunicii mele, dar pe langa profesionalism il recomanda si calitatile umane cum ar fi modestia, empatia si simtul umorului.
Multumesc si doamnei Raluca pentru rabdarea cu care m-a ajutat sa aleg cei mai frumosi si practici ochelari de soare cu dioptrie. Mi-ati facut viata mai usoara!
Carmen Vasile
Carmen Vasile2 ani în urmă
Profesionalismul, tactul și simțul umorului medicului primar mă determină să îl recomand. Lucrurile stau altfel în privința celei care a fost la recepție în 7 septembrie la ora 18:00: dacă nu aș fi avut recomandări profesionale de excepție despre Dr. Cătălin Cărăuș (care s-au dovedit, și din experiența mea, juste) aș fi plecat după primele 5 secunde de conversație cu această „doamnă”. Nu este vorba despre cuvintele pe care le-a folosit ci despre atitudinea, ilogic, ostilă... Cred că ar fi util să participe la un curs de PR coaching. Pentru a posta această recenzie e necesar să bifez un număr de stele (aș fi preferat să pot evita punctajul în acest caz): am făcut media aritmetică între maxim pentru consult și minim pentru recepție...
Lidia rusu
Lidia rusu2 ani în urmă
Multumesc pentru profesionalismul si momentele speciale de care m-am bucurat din prima clipa in care am trecut pragul acestei clinici! M-ati rasfatat si inzestrst cu ochelarii perfecti!!!
Locații recomandate