/Bucuresti/Oftalmolog

Iris Optic Bd Carol Nr 39

Bulevardul Carol I 39, București 020922, România

Iris Optic Bd Carol Nr 39
Oftalmolog
5
76 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4P5+RV București, România
+40 733 267 826
iris-optic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana1 an în urmă
Personalul echipei Iris Optik din bdul Carol - București sunt profesionalisti. O echipa de excepție! Atitudine, comportament, pregătire, promptitudine-- totul la superlativ! Echipa are un optometrist de excepție. Mă închin în fata dumnealui și ii mulțumesc frumos pentru devotamentul de care a dat dovada aferent problemei mele cu efectuarea ochelarului. O firmă de excepție care se respectă și respectă clienții! Mulțumesc întregii echipe! Multă sănătate și numai bine vă doresc! Cu respect, Roxana Rusu
Andrei Adrian
Andrei Adrian2 ani în urmă
Foarte tari, mi-au reparat o pereche de ochelari pe gratis. Imi pare rau ca n-am auzit de ei mai demult. Cred ca sunt singurii din Bucuresti care chiar vor sa ajute si nu incearca sa-ti vanda ceva cum le treci pragul.
Andreea Nicolae
Andreea Nicolae2 ani în urmă
Am ajuns undeva cu 5 minute înainte de închidere, aproape în lacrimi după ce o zi întreaga am stat fără ochelari și eram deja frustrata. Recenziile erau cât se poate de adevărate. Domnul a fost foarte drăguț să mă ajute, mi-a strâns ochelarii cât eu mă plângeam, mi-a dat un sfat și nu a acceptat să plătesc nimic. Meritați cele 5 stele. Sper ca la următoarea pereche de ochelari să trec pe la dvs.
George - Marian Ghindea
George - Marian Ghindea2 ani în urmă
Servicii ireprosabile; m-au ajutat sa validez si sa confirm daca niste ochelari de soare pt vedere au fost executati conform retetei; datorita lor am confirmat ca nu; de atunci am ramas client la ei; daca aveti nevoie de o rama la ei gasiti si la preturi rezonabile (discounturile sunt pe masura la rame :) ); daca aveti ochelari de reparat, recomand cu mare drag :)
Bogdan Eremia
Bogdan Eremia2 ani în urmă
Profesionisti ! Au un optometrist de exceptie, in Carol. Le multumesc pt sprijinul acordat, total dezinteresat, intr-o situatie dificila, pt ca, mai apoi sa ramanem clienti fideli acestui centru. Deci si pe P.R. best !
Respect !
Alina Melania Copaci
Alina Melania Copaci2 ani în urmă
Profesionalism. Mi-au indreptat o pereche de ochelari pe care mulți au refuzat sa o repare. Voi reveni cu drag.
Pandora's Box
Pandora's Box2 ani în urmă
Profesionalism si rapiditate,voi reveni cu mare drag si mai ales cu siguranta rezolvarii problemelor eficient si in timp scurt
Eli Motoi
Eli Motoi2 ani în urmă
Cea mai buna optica din oras! Extremi de atenti la detalii si foarte amabili.
Ochii mei va sunt recunoscatori :-)
Va multumesc frumos!
Dragnea Alexandru
Dragnea Alexandru2 ani în urmă
Sunt cei mai buni.. De câțiva ani merg la ei si niciodată nu mi-au spus "nu se poate". Sunt extraordinari.
Locații recomandate