/Brasov/Oftalmolog

KRONSTADT OPTIK TOAMNEI

Strada Toamnei 15, Brașov 500223, România

KRONSTADT OPTIK TOAMNEI
Oftalmolog
4.9
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ28+X9 Brașov, România
+40 368 884 876
kronoptik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Petrea
Marian Petrea4 ani în urmă
Personal foarte amabil si prompt. Am o pereche de ochelari comandati acum 1 an. In urma utilizarii intensive in conditii de praf abundent, au aparut o serie de zgarieturi pe suprafata lentilelor. Problema a fost rezolvata , pe garantie, in mai putin de o saptamana. Practic, ochelarii arata ca noi. Recomand!
Andreea Ciuca
Andreea Ciuca4 ani în urmă
Personal foarte amabil și servicii de excepție! Mai fusesem și in alte părți, dar la ei s-a văzut diferența, fetele de aici sunt mereu dispuse să te ajute cu tot ce se poate, nu ca în alte părți, unde ești privit de sus, iar tu, ca și client, chiar nu contezi.. La Kronstadt Optik tu contezi pentru ei, iar ei te ajuta cu tot ce e omenesc posibil sa remediezi problema cu care te-ai prezentat la clinica lor. Chiar ii recomand cu tot dragul pentru profesionalismul de care au dat dovada în cazul meu!
Anca Holst
Anca Holst4 ani în urmă
Am fost la Kronstad optik pe B-dul Saturn la Micsunica. Super service, super profesionisti. Rame de calitate superioara, la fel ca si sticla. Personalul este deosebit de rabdator. Pe mine m-au ajutat så gasesc rama potrivita ptr toate cele 3 perechi de ochelari. Recomand!
Grozescu Andreea
Grozescu Andreea4 ani în urmă
Imi pare rau ca nu pot acorda un review favorabil iar acesta este strict oferit pt doamna doctor cu care cabinetul de pe str Toamnei colaboreaza.
Am plecat complet dezamagita de lipsa de profesionalism cu care am fost tratata in urma consultului astazi 09.07.2019. Sa descriu pe scurt experienta mea, in urma cu o saptamana, am fost la acest cabinet pt a face un control de rutina si pt a-mi schimba lentilele, sesizand de altfel o mica schimbare a ochilor. In urma acelui consult, personalul nespecializat intr un consult mai amanuntit, mi a propus programarea la doamna doctor(regret ca nu i am retinut numele) pt ca aceasta sa vada in urma acelor picaturi aplicate, daca letilele vor fi date corect si evident pt a vizualiza si in spatele ochiului. Mi am facut programare, contra cost, evident si m am prezentat chiar mai devreme cu cateva minute. Cand am ajuns...surpriza, programul fusese putin decalat din cauza unor situatii neprevazute, nimic iesit din comun pt ca se poate intampla in orice moment. Ei bine...programarea era facuta pt orele 18:00 si cred ca am asteptat mai bine de 40', cand in final am intrat...mi a facut acelasi consult pe care fata de saptamana trecuta mi l a facut, dar care, a dat dovada de profesionalism mai buna decat a medicului. La final...imi spune ca...trebuie sa imi aplice acele picaturi dar nu astazi pentru ca nu are timp, decalandu se asa cum am spus programul...ca si ea a asteptat 2h la ginecologie, cum sa vii cu aceste scuze in conditiile in care tu nu ti ai putut onora practic programarea pt ce a fost facuta initial?! Mentionez ca lipsa respectului fata de client a fost atat de mare ca nu mi s a intamplat asta niciodata iar daca programul s a decalat, consider ca se putea face practic...consultul amanuntit pt care ma programasem. Pe langa asta, lentilele ce mi le punea pe acei ochelari speciali...erau pur si simplu pline de amprentele dansei, ca nu mi puteam da seama daca eu chiar nu vad cu ceva mai bine sau sunt super murdare. Nu contest faptul ca aceast medic nu ar fi bun in domeniul ce l activeaza insa respectul fata de client este egal cu zero. Nu a fost vina mea pt acele situatii dar nu ma poti trimite acasa cu coada intre picioare pt ca nu ai timp sa mi pui acele picaturi...si dupa sa mi spui ca 2 saptamani nu mai vii ca ai concediu, ei bine, ca toata lumea si eu am un program, un concediu si depind de mine si alti oameni carora le am dat programul peste cap pt a ma prezenta in timp real la acest consult. Multumesc asistentei, sau mai exact ce functie are in cadrul acelui cabinet ca a incercat sa gaseasca ea o solutie pt nesimtirea doamnei doctor dar nu era de datoria ei sa repare asta. Fetele de acolo sunt de nota 10, pt asta as putea recomanda un consult de rutina dar unul amanuntit la doamna doctor, nu as recomanda nici celui mai mare dusman. Cei mai prost invetiti, 65,00 lei din viata mea!!!!
Andreea DUMITRESCU
Andreea DUMITRESCU4 ani în urmă
Personal foarte bine pregatit, te intampina cu un zambet , cu rabdare iti dau toate informatiile necesare si iti raspund tuturor intrebarilor la fel de amabil . Ma reintorc cu siguranta
TURVIRTUAL360ro
TURVIRTUAL360ro2 ani în urmă
O experienta foarte placuta!!
Sanziana si Iulia de la Kronstadt Optik sunt super profesioniste.
Isi cunosc foarte bine meseria, au toate raspunsurile pregatite, pur si simplu excelent.
Cu siguranta revin pentru a doua pereche de ochelari.
DANIELA BOGHIU
DANIELA BOGHIU2 ani în urmă
Profesionisti adevarati! Felicitari! Ma numesc Daniela Boghiu si in luna iunie am avut de refacut doua perechi de ochelari. Costul ambelor perechi a fost de peste 3000 lei si am mers la Kronstadt Optik pentru ca am citit anterior ca au contract de rate cu Banca Transilvania. Am fost placut impresionata atat de calitatea cat si de "cantitatea" informatiilor primite (angajatii mi-au dat o multime de informatii si m-au ajutat enorm la luarea deciziilor cu privire la lentilele si ramele potrivite). In plus, in momentul in care am dorit sa renunt la comanda pentru ca nu mai era valabila platacu cardul Star au gasit solutii pentru a-mi facilita plata in doua rate, in magazin.
Constantin Istudor
Constantin Istudor2 ani în urmă
Pasiunea naște performața si Performanta naște pasiune! Întregul colectiv Kronstadt Optik va aștepta cu profesionalism, empatie si pasiune pentru ochii dumenavoastra!
Locații recomandate