/Braila/Oftalmolog

Clinica Oftalmologică Hexamed

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 212, Brăila 810125, România

Clinica Oftalmologică Hexamed
Oftalmolog
4.4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XGC+RR Brăila, România
+40 724 929 700
hexamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Stewart
Ana Stewart2 ani în urmă
Clinica de oftalmologie ce oferă servicii de înaltă calitate profesionala. Se folosește tehnologie de ultima oră, ochelari, rame/lentile "lightweight" ,ușoare, frumoase și rezistente. Ochelarii mei cu lentilele progresive, cantaresc 16 grame! Am scăpat de puctele roșii și dureroase lasate de ochelarii vechi 😄Personalul este foarte bine pregătit și foarte amabil. Recomand din toată inima.
Cornel I
Cornel I2 ani în urmă
Timpul de așteptare de 6 luni pt o consultație este de neînțeles. Ai mai repede șansa să te programezi pentru un zbor pe orbita Pământului.
Vasilica Gherase
Vasilica Gherase2 ani în urmă
Multumim domnilor doctori pentru profesionalism!Datorită acestor minunați doctori mama poate vedea din nou!
Roxana Gabriela Nedelcu
Roxana Gabriela Nedelcu2 ani în urmă
Calitatea serviciilor este ridicata, personalul este amabil si pasionat. Acest lucru genereaza o lista lunga de asteptare si programari la distante in timp de pana la 3 luni, fapt ce poate fi considerat punct slab/ factor inconvenient
Damian Iordache
Damian Iordache2 ani în urmă
O steluță pentru amabilitatea personalului de la recepție care nu mau anunțat ca medicul nu mai vine in ziua programată, si mi-au promis o reprogramare la medicul specialist, care nici în ziua de azi nu sa intamplat, așteptând din Decembrie 2020, O fi clinica vestita, dar are și personal sub așteptări.
Olimpia Procop
Olimpia Procop4 ani în urmă
Profesionalism, implicare și respect...asta ii caracterizează pe angajații. De la personalul din recepție pana la medici și asistenți...toată admirația și considerația. O clinica necesara în orașul nostru cu aparatura de ultima generație și medici cu vaste cunoștințe în domeniul de activitate. Va doresc în continuare succes! Mulțumesc pentru serviciile de top oferite atât mie cât și celor din familia mea.
Mihail Carbunaru
Mihail Carbunaru5 ani în urmă
Tot respectul pentru profesionalism, grija fata de pacient, comunicare și, bineînțeles, rezultate. Am avut o experiență unică, și am văzut ce înseamnă condițiile de spital. Orice as scrie nu pot reda recunoștință mea față de doamna doctor Sanda Popa, domnul doctor Andrei Anghelescu și doamnele asistente. Va multumesc, Mihail Carbunaru.
Marian Anton
Marian Anton2 ani în urmă
Profesionistil a intervenții insa la organizare praf. Te cheamă la o ora ca să stai doua ore sa aștepți. Timpul este prețios pentru toată lumea, poate o investiție într-un program de calculator pentru programari ar fi indicat.
Locații recomandate