/Braila/Oftalmolog

Oftalmolog în Braila

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Brăila este un județ situat în regiunea istorică Muntenia. La nord se învecinează cu județele Galați și Vrancea, la est cu județul Tulcea, la vest cu județul Buzău și la sud cu județele Ialomița și Constanța.

Județul Brăila este amplasat în estul țării, în Câmpia Română. Reședința de județ este municipiul Brăila, la o distanță de aproximativ 200 de kilometri de București.

Chiar dacă Brăila este dominat de câmpie, relieful județului Brăila este interesant și divers. Fluviul Dunărea și râurile care străbat teritoriul județului au o importanță deosebită în desfășurarea reliefului. Apropierea de mare și de capitală înlesnește legăturile cu întreaga țară dar și cu Europa. Toate aceste elemente conferă județului Brăila accesibilitate și deschiderea către întreaga țară.