/Braila/Oftalmolog

PUNCT DE VEDERE

Bulevardul Independenţei 67, Brăila 810527, România

PUNCT DE VEDERE
Oftalmolog
4.3
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC8+33 Brăila, România
+40 740 902 470
opticamedicalabraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Fratila
Irina Fratila2 ani în urmă
Sunt client al acestui cabinet de oftalmologie de sase ani, timp in care am schimbat doua rame si mai multe perechi de lentile. De fiecare data serviciile lor au fost impecabile atat din punct de vedere profesional cat si al comunicarii. Este un cabinet in care vocatia se impleteste cu pasiunea pentru meserie, bunul gust cu estetica si implicarea sincera in nevoile fiecarui client. Iar preturile acopera o plaja larga, pentru orice buzunar.
Recomand Punct de Vedere cu tot dragul si increderea!
Diana Chirila
Diana Chirila2 ani în urmă
Dna doctor exemplară. In schimb opteticiana face prețul consultației pe loc : la tel spune 200 când ajungi acolo zice 300( și a fost doar consultație nu a fost nevoie de ochelari)unei bătrâne ii spunea de 100 de lei costul consultației.Face prețul că la piața. Pe viitor voi evita această clinică
Ovidiu nedelcu
Ovidiu nedelcu2 ani în urmă
Aici îmi fac ochelari de ani de zile dar n-am avut așa baftă ca ultima dată când am venit să iau ochelarii și mi-am dat seama că ramele sunt puțin cam largi deși eu le-am ales. Atunci doamnele opticiene mi-au găsit alte rame, mult mai bune, la reducere, și mi-au pus imediat lentilele pe ele ! Și lentilele se pot schimba gratuit dacă într-o lună nu te acomodezi. E garanția producătorului !
Ionut Alin Dragomir
Ionut Alin Dragomir2 ani în urmă
Au niste preturi exagerate.Si spun asta referitor la dioptrii mici.Nici nu vreau sa ma gandesc cat ar trebui sa scoti din buzunar la dioptrii mai mari.
Toader Marian
Toader Marian2 ani în urmă
TOTUL LA SUPERLATIV! PROFESIONALISM, RĂBDARE, RESPECT PENTRU CLIENT, MARFĂ DE FOARTE BUNĂ CALITATE! Dacă mai adaug la asta că totul s-a rezolvat într-o săptămână - cu toate că am vrut niște lentile foarte complicate (progresive) - iar prețul a fost foarte bun, ce ți-ai mai putea dori?!
Maria cammy
Maria cammy2 ani în urmă
Competența, amabilitatea,promptitudinea și seriozitatea personalului fac din acest cabinet o gura de aer proaspăt în multitudinea de cabinete de acest gen din Brăila. Mulțumiri deosebite doamnei doctor și întregului personal pentru ajutorul oferit atunci când într-o situație de criză am apelat la dânșii.Merita mai mult de cinci steluțe pentru că au reușit să transforme un eveniment nefericit (o zgârietură pe retină) într-o experiență care mi-a demonstrat că și în orașul nostru putem avea profesionalism la cel mai înalt nivel. Recomand cu mare drag acest cabinet!
Ionel dragan
Ionel dragan2 ani în urmă
Mi-ați plăcut foarte tare și vă recomand tuturor prietenilor deoarece ați fost singurii care mi-ați rezolvat problemele după lungi căutări și cel mai mult pot să spun că am apreciat răbdarea și faptul că nu mi-ați vîndut mai mult decât aveam nevoie. Sunt foarte mulțumit de ochelarii mei, in sfârșit viața de zi cu zi este mai ușoară. Vă mulțumesc!
Carmen Teodoru
Carmen Teodoru2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Am primit sfaturi pe care în alta locație nu le-am primit. Ceea ce contează foarte mult. Produsele le-am luat pe cele care le-am dorit și ni s-au potrivit ( nu ne-a băgat nimeni nimic pe gât).
O experiență minunată. Revin cu mare drag.
Locații recomandate