/Bihor/Oftalmolog

OPTIblu

Lotus Center, Strada Nufărului 30, Oradea 410583, România

OPTIblu
Oftalmolog
3.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WPX+7J Oradea, România
+40 737 800 503
optiblu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Anita L
Anita L2 ani în urmă
Am cumparat un ochelar de soare putin mai scumpa la care am primit 2 ani garantie. Dupa o saptamana( 3 purtare) am observat k lipseste 2 suruburi de la rama, din cauza nici nu se poate purta. Am fost in magazin k am dovada de garantie si doamna a zis k problema asta nu este inclus in garantie si k nu are ce sa faca. Nu mi se pare normal daca are contract cu un brand anumit sa nu poti face absolut nimic.Nu inteleg atunci de ce sa cumperi ceva de la un magazin care iti da garantie pentru ce?Nu am crezut k trebuie sa ma uit si la suruburi daca is stranse inainte de a cumpara, k suruburile nu se desfac asa de repede la 3 purtari. Wsm de garantie, doar in Romania se face asa ceva
Patricia Popa
Patricia Popa2 ani în urmă
Cea mai proasta servire, este mai important telefonul decât clientul😡
Paul Măduța
Paul Măduța2 ani în urmă
Am avut probleme cu ramele unor ochelari de soare. Le-am făcut solicitare de înlocuire, că se aflau în garanție, și am primit alții noi.
O experiență plăcută cu ei.
Cory S
Cory S3 ani în urmă
O experienta neplacuta cu o pereche de ochelari facuti la dansi, dar pe care nu ii pot purta. Reclamatia facuta la ei n-a fost rezolvata, motivand ca e nefondata. Nu recomand. Ochelarii au fost purtați zilnic timp de 2 luni, consider că este o perioadă destul de lungă de acomodare........ si totusi nu ii pot folosi.
Filip Baciu
Filip Baciu2 ani în urmă
Am achizitionat 3 perechi de ochelari, la 2 dintre ele le-au cazut lentilele dupa 2 saptamani si s-au desfacut suruburile de la rama. O pereche a fost trimisa in garantie de 2 ori, si tot asa, dupa 2-3 saptamani au cazut iar lentilele.
Claudia Petrila
Claudia Petrila2 ani în urmă
De peste o lună si jumătate aștept sa fiu sunată pentru o comandă de lentile de vedere, merg la ei sa să întreb de comandă nimeni nu știe nimic, nu e notat nimic...si e a doua oară când pățesc așa cu ei.
Radu Jurjut
Radu Jurjut2 ani în urmă
Recomand! O firma serioasa cu un personal foarte amabil, au dat dovada de profesionalism si implicare in alegerea ochelarului potrivit nevoilor mele
Istvan Jozsef
Istvan Jozsef2 ani în urmă
Sunteți o firma de mincinosi de 1 săptămâna așteptăm o pereche de ochelari și ne tot mințiți ca sunt pe drum. Rușine!!
Locații recomandate