/Bihor/Oftalmolog

Hiperdia Oradea

Strada Snagovului 2, Oradea 410033, România

Hiperdia Oradea
Oftalmolog
3.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5Q+W7 Oradea, România
+40 259 268 720
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Varga
Andreea Varga2 ani în urmă
Din păcate i-am făcut și tatălui meu o programare, pe când să ajungem sa fim întâmpinați cu urlete cum că trebuie să ieșim afară, in unitate nemaifiind nimeni decât noi. Tatăl meu fiind pacient oncologic, logic ca are nevoie de ajutor, iar după completarea formularelor ieșeam, nu era o problema. Doamna urla insistând sa ies, ca înăuntru au voie doar 2 persoane, dar dansa nici măcar masca nu o avea. Chiar nu înțeleg ce e in neregula cu atitudinea și rolul dansei acolo, dar lasă de dorit.
Coita Carmen
Coita Carmen2 ani în urmă
Promptitudinea lasa de dorit.Am facut un RMN de 1 saptamana,nici acum nu avem un rezultat.Mi s a spus ca o sa avem rezultatul in 2-3 zile,dupa care am fost dusi cu zaharelul adica:sunati maine dupa ora 14,sunati poimaine,avem f mult de lucru ...si tot asa.Daca ai o urgenta,pana iti dau astia rezultatul ,mori cu zile.Urat.
Nicolae tanase
Nicolae tanase2 ani în urmă
Personal foarte amabil.
Alex Cristian Ionut
Alex Cristian Ionut2 ani în urmă
Angajați lipsiti de respect și răbdare care încep sa urle cu oamenii fie ei sănătoși sau aflați intr-o stare vizibil proasta de sănătate indiferent de cauza, conteaza sa prezinte o superioritate și aroganta fata de pacienții lor
Daniel Hirina
Daniel Hirina5 ani în urmă
Claudia Niculea
Claudia Niculea7 ani în urmă
Modal Serv
Modal Serv2 ani în urmă
Am reusit cu greu sa facem o programare(contra cost nu pe bilet de trimitere) care era urgenta si cind am ajuns am intrat inauntru cu mama mea de 72 ani au inceput sa urle sa iesim afara numai doua persoane au voie inauntru si noi eram 2 si nimeni altcineva in sala. Ni s-a spus ca o sa mai vina altii ,sa ies. Mentionez sa o sefa din cabinetul de alaturi a venit si a urlat cind am intrat pe usa ,nu stiam ce se intampla. Va rog revizuitiva comportamentul ca nu am cerut nimic pe gratis sau stati acasa daca nu stiti sa va comportati !!!!
Bogdan Radac
Bogdan Radac2 ani în urmă
Locații recomandate