/Bacau/Oftalmolog

Clinica oftalmologică Gauss Bacău

Bulevardul Ioniță Sandu Sturza 39, Bacău 600269, România

Clinica oftalmologică Gauss Bacău
Oftalmolog
4.4
115 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HW74+M9 Bacău, România
+40 732 377 377
clinicagauss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana A1 an în urmă
Recomand Clinica Gauss - Bacau , medici de excepție, foarte buni profesioniști, personalul medical foarte amabil si buni profesioniști.
Ionela Roxana Ciuche
Ionela Roxana Ciuche2 ani în urmă
Indignata si scarbita de lipsa de profesionalism al cadrelor medicale din incinta acestei clinici...Nu am cuvinte sa exprim tot ceea ce as avea de spus dupa ce pe data de 16 Decembrie mama mea, o femeie in varsta, avea programare la Dna Doctor Chelaru la ora ora 15.30 ,a ajuns acolo cu o rana la genunchi dupa ce a cazut cu putin timp inainte de a ajunge la programare, 3 ore mai tarziu,in jurul orei 18.00 m a sunat sa merg sa o iau pentru ca i s a umflat f tare genunchiul si nu mai poate merge, avea dureri crunte...au tinut o 3 ore pe holuri fara sa le pese, ea tot acuzand dureri, pt 15 min de consultatie dupa ce au facut o sa astepte atat sa intre la programare nepotismul spunandu si cuvantul inca o data, chiar daca esti la privat si platesti 350 de roni pt o consultatie...mama mea de la ei a fost dusa la urgente unde s a constatat ca avea rotula fisurata si acum este cu piciorul in ghips si tratament!!!Trageti dvs concluzia ca mie una mi s a luat de asemenea indivizi fara rusine!!!!!
Vasilica Arsenie
Vasilica Arsenie2 ani în urmă
Am avut cea mai nefasta experienta in aceasta clinica. Doctorul Postolache Cristian si a permis sa o faca proasta si sa o dea afara din clinica pe mama, in varsta de 82 de ani, pentru ca nu a fost in stare sa vada o litera. Consultatia a fost in data de 3 noiembrie a.c
Maria Otetea
Maria Otetea2 ani în urmă
Mulțumiri din suflet dr Oana Chelaru Poatolache ! Felicitări pt organizare, competenta și îngrijire!
Isabella Bonta
Isabella Bonta2 ani în urmă
Servicii excelente, personal calificat si amabil . Recomand tuturor celor care au nevoie de operatie de cataracta.
Rodica Rodi
Rodica Rodi2 ani în urmă
O echipa absolut minunata, calda, primitoare și cel mai importat, foarte profesioniști.
Dl doctor un om cu mâini de aur, mi-a redat vederea pe care, având niște afecțiuni din naștere, nu am avut-o niciodată pana acum.
Dacă, cu corecție, vedeam cu ochiul drept 50% iar cu stângul undeva la 10%, acum, după operația cu ICL vedera mea este de 70-80% cu dreptul și stângul undeva la 50%.( fără corecție)
Eu sunt foarte fericita de realizare. Va mulțumesc din inima pentru tot ce ați făcut pentru ca sănătatea ochilor mei sa se îmbunătățească într-un mod uimitor. Va apreciez și va recomand tuturor cu drag. Cu respect Rodica Sidor.
Gheorghita Nichita
Gheorghita Nichita2 ani în urmă
În această clinică am gasit : profesionalism, amabilitate,aparatură modernă, personal calificat si o doamna doctor " de milioane " care a reușit să-mi îndeplinească visul . După mai bine de 25 de ani de miopie (dioptrii de peste -10 ) mi-am luat inima în dinți și am decis să mă operez cu riscul de a mai purta ochelari cu dioptrii mai mici ,de aproape, doar ca si acest risc a fost eliminat bucurându-mă acum de ochelari de 🌞 .
Mii de mulțumiri! Doamnei dr. Postolache si întregii echipe .
Privim viata cu alti ochi.
Aurelia Albuta
Aurelia Albuta2 ani în urmă
Am fost operată la Gauss. Foarte mulțumită de medicii Postolache! Am fost la control și sunt foarte bine. Felicitări doctorilor!
Ciprian Floria
Ciprian Floria2 ani în urmă
Foarte mulțumiți de doctorii Oana și Cristian Postolache
Locații recomandate