/Bacau/Oftalmolog

Gauss - Centrul oftalmologic Mioriței - Bacău

Str. Mioritei, 29B, Bacau, Bacau, 600241 Bacău Municipiul, Bacău, România

Gauss - Centrul oftalmologic Mioriței - Bacău
Oftalmolog
4.1
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HVCW+HP Bacău, România
+40 733 671 862
clinicagauss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Sava
Alexandru Sava2 ani în urmă
Penibili si pe deasupra mai suntem luati si de prosti..suntem trimisi afara din cabinet pe motiv ca fetita nou nascuta sa se linisteasca cu toate ca era ok, timp in care medicul cauta diagnosticul pe internet sau unde l-a cautat el pt. ca habar nu avea.Ideea ca pt. 5 min de incompetenta in care nu a facut mai nimic, platesc si consultatia.
Jalnic nu recomand.
Iulia Bordeus
Iulia Bordeus2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa spun cat de nesimtiti sunt! Am fost la ei cu bunica mea care avea probleme la ochi, dupa 5 minute a fost diagnosticata cu cataracta si nevoie de operatie... la sfarsitul vizitei nu mi s-a lasat nici macar o foaie cu ceva scris, cu vreo masuratoare ceva...(Doar foaie cu preturile !!! ) eram convinsa sa o operez, dar din necesitate a trebuit sa schimb clinica si surpriza.... nu era de operat!!! Am controlat-o de mai multe ori si nimic... problema era cu totul alta! Rusine ! !
Tudor Davie
Tudor Davie2 ani în urmă
Cea mai urâtă experiență!!Nu recomand nimănui in special pt copii!!
Paula andrei
Paula andrei3 ani în urmă
Recomand cu tot dragul echipa doamnei dr. Oana Chelaru pe Mioritei. Asistentele extrem de răbdătoare cu o fetita de 2 ani.După câteva experiente pe la alți dr. de top, pot sa recomand cu toată inima aceasta echipa. Sunteți minunata, doamna dr.!!
Gabriela Feer
Gabriela Feer4 ani în urmă
Dupa experienta din seara aceasta la centrul Gauss de pe Mioritei, nu vom mai apela la serviciile oferite de centrul oftalmologic Gauss.
Dna doctor venita de la Iasi a fost foarte ok cu micutul pacient de 1a4l, a vorbit calm cu el, totul bine. Insa timpul de asteptare a fost bataia de joc, in conditiile in care am stat in total peste 2 ore acolo.

Pana sa il vada pe micut pentru primele masuratori a durat cam o ora. Dupa administrarea picaturilor, cu timpul de asteptare aferent pentru a-si face efectul, am fost invitati intr-o alta sala pentru a astepta sa iasa dna dr. din cealalta consultatie. Unde am tot asteptat...copiii fiind deja obositi. Si surpriza...cealalta dintre angajate a invitat inaintea noastra un cuplu, fara sa tina cont de noi; moment in care le-am sesizat acest aspect, dar nu au facut nimic in acest sens.

In urma raspunsului dvs la acest review de mai sus, precizez, din nou, asa cum am scris si mai sus, cuplul respectiv a intrat inaintea copilului meu; timpul necesar pentru ca picaturile sa isi faca efectul trecuse, dat fiind ca in perioada asteptarii i s-au facut iarasi masuratori si ulterior am asteptat tot in sala respectiva(atat cat aveau rabdare copilasii, care alergau dintr-o parte in alta) si fusesem informata ca va veni dna dr imediat ce iese din cealalta sala. Exact cand urma sa intram noi, angajata respectiva a invitat pe altcineva , atunci v-am si sesizat acest lucru la receptie si e nedrept sa faceti comentarii care nu reflecta realitatea.

Va asigur ca nu e prima data cand mergem la un consult oftalmologic cu micutii, stim si intelegem ca sunt niste proceduri care dureaza, ca uneori se mai decaleaza programarile, dar la Gauss a fost exagerat.
Corina Oana Covache
Corina Oana Covache4 ani în urmă
Nu se respecta deloc programarile, mai ales cand e vorba de un consult pe care nu il mai plătești. Cum poate avea răbdare1, 5 ore un copil de nici 3 ani. Dezinteres din partea personalului.... nesimtire din partea Dr Oana Chelaru (Postolache) si incompetenta totala.
Luoana abraham
Luoana abraham4 ani în urmă
Profesionalismul lipsește cu desăvârșire. Niciun fel de explicații, niciun fel de răspuns cert legat de afecțiunea pacientului. Rușine...!!!!! Plus, costa foarte mult, inexplicabil de mult. Din 100 lei s-a ajuns la 500 lei. Mai ales, d-na Postolache. Dezamăgitor!!!!
Brîndusa Pavel
Brîndusa Pavel2 ani în urmă
Ar fi mai bine daca s-ar răspunde la telefon, pentru a face programări. Am incercat de câteva ori astăzi, fara rezultat.
Locații recomandate