/Arges/Oftalmolog

Clinica Dr. Georgescu

Strada Trivale, Pitești 110058, România

Clinica Dr. Georgescu
Oftalmolog
4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV45+GG Pitești, România
+40 248 210 285
doctorgeorgescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emil Georgescu
Emil Georgescu2 ani în urmă
Te duci cu trimitere de la oncolog pentru endoscopie și el îți face consultație,îți ia banii și te trimite acasă spunând că nu este nevoie de endoscopie, pacientul având o tumoră pe esofag fiind necesară endoscopia pentru a incepe radioterapie.
Duta Ruxandra
Duta Ruxandra2 ani în urmă
Un personal împrăștiat total , sunt praf :((( Cum este posibil sa ai programare și sa nu poți beneficia de documente deoarece clinica nu are tonner la imprimanta . Sa vi de la zeci de km cu un pacient orb și bătrân. Într un cuvânt vi bou și pleci vaca. Lași nr la cel care ți a preluat apelul ptr ca să fi sunat în cazul în care sunt probleme , iar ulterior ți se spune ca : probabil colega a uitat sa treacă numărul. Este inadmisibil aceasta bătaie de joc !
Teo Georgescu
Teo Georgescu2 ani în urmă
O clinica de profesionisti. Sunt deosebit de multumit de serviciile medicale oferite. Un personal amabil si dedicat oamenilor bolnavi. Recomand!
Bobby
Bobby2 ani în urmă
O clinica de profesionisti. Sunt deosebit de multumit de serviciile medicale oferite. Un personal amabil si dedicat oamenilor bolnavi. Recomand!
Turistul Calator
Turistul Calator4 ani în urmă
Un excelent medic ,cum mulți ar trebui să fie.Un medic dedicat meseriei și pacienților.Se vede experiența și dăruirea cu care lucrează pentru pacienții.Multă sănătate și mulți ani de acum înainte în folosul pacienților.🔟+
Robert Mihai
Robert Mihai8 ani în urmă
CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU OFERĂ SERVICII MEDICALE DE INALTA CALITATE. CHIRURGIE GENERALA, OFTALMOLOGIE, OPTICA MEDICALA, RECOLTARE SI EFECTUARE DE ANALIZE, ENDOSCOPIE INFERIOARA SI SUPERIOARA, INTERVENTII CHIRURGICALE CU ANESTEZIE LOCALA, ETC. VA ASTEPTAM CU DRAG LA CENTRUL NOSTRU MEDICAL !
Ana Maria Alexandra Oprea
Ana Maria Alexandra Oprea10 ani în urmă
Buna seara,

Imi permit sa va scriu icateva detalii despre un medic de la Spitalul Militar din Pitesti, in speranta ca cu cat mai multe persoane afla acest caz o sa il evite. Mai jos, va rog sa regasiti ce am postat pe Facebook cu aproximativ o luna in urma:
VA ROG DIN SUFLET SA DA-TI SHARE!!! Scumpii si dragii mei pitesteni, daca din nefericire va fi cazul sa va faceti analizele sau sa aveti o interventie chirurgicala evitati pe cat posibil Spitalul Militar din Pitesti si in special pe DOCTORUL GEORGESCU!!!! Dintr-un diagnostic gresit si refuzul de a il opera pe bunicul meu, l-a trimis acasa desi el acuza dureri acute in zona abdominala si nu mai manca. A stat 5 zile internat la sectia chirurgie in cadrul spitalului Militar.... Bunicul meu a avut apendicita si in cele din urma a dat in peritonita. Noi am mers cu el si la Spitalul de Urgenta din Pitesti, dar dupa doua zile de la operatie a murit din cauza septicemiei. Venisem prea tarziu cu el. Sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva, asa ca va rog din tot sufletul sa da-ti share in speranta ca vom mai salva cateva vieti!!! Va multumesc!!!!

Cu deosebita consideratie,
Ana Oprea
Tavy DUM
Tavy DUM11 ani în urmă
CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU oferă servicii medicale de înaltă calitate. Serviciile medicale oferite de acest centru medical sunt: chirurgie generală, chirurgie ambulatorie, oftalmologie, optică medicală, recoltare şi efectuare de analize, endoscopie inferioară şi superioară...
Locații recomandate