/Alba/Oftalmolog

Cabinet oftalmologic Dr LAZAR VIOLETA

Bulevardul Revoluției 1989, Alba Iulia 510042, România

Cabinet oftalmologic Dr LAZAR VIOLETA
Oftalmolog
4.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HF5+PQ Alba Iulia, România
+40 258 827 824
oftalmologie-alba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 11–14
Mirecuri: 11–14
Joi: 11–14
Vineri: 17–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu C
Sergiu C4 ani în urmă
Un medic deosebit, profesionist, cu multa răbdare si atenție ca actul medical sa fie cat mai bun și delicat in același timp.
Pacienții care sunt supărați de nerespectarea strictă a programărilor ar trebui să știe că cealaltă variantă este ca pacienții sa fie consultati "pe repede înainte". Cine dorește asta in detrimentul unui consult de calitate, cred că totuși confunda cabinetul medical cu ghișeul de acordare credite de la banca.
Sănătate!
Laura Patan
Laura Patan4 ani în urmă
Am ajuns pentru o programare, la timp, să aflu că doamna doctor nu e disponibila și cu toate că aveau numărulr de telefon nu s-au deranjat sa ne anunțe.
Claudiu Galatan
Claudiu Galatan4 ani în urmă
Extraordinar de amabila , explica totul pe intelesul pacientului . Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului .
Irina serdean
Irina serdean4 ani în urmă
Lipsa organizare,nerespectarea programarilor....foarte rau
Violeta Lazar
Violeta Lazar5 ani în urmă
Stimata doamna Monica Boeriu, in urma examinarii cu aparatura noua de inalta performanta cu care este dotat cabinetul meu, v-am dat rezultatul pe care l-ati primit.Picaturile nu se mai pun decit in cazul unor leziuni ale fundului de ochi-Retinopatie diabetica, Dezlipire de retina,etc precum si in cazul copiilor , cind se suspicioneaza un viciu de refractie. Ceea ce nu era cazul dvs.Aparatele noi, de ultima generatie, permit medicului sa examineze pacientii cu un minim disconfort, pe pupila de 3 mm! astfel pacientul poate conduce masina cind pleaca de la consultatie,fara ca aceasta sa scada calitatea actului medical! Pot sa spun ca vinerea trecuta am plecat de la cabinet la ora 22,30. Imi fac datoria cu profesionalism si constiinciozitate.Va multumesc, Violeta Lazar MD, Medic Primar Chirurg Oftalmolog.
Juca cristina
Juca cristina5 ani în urmă
Am mers la doamna doctor din Oradea după ce am primit referințe foarte bune. Consultația mi-a făcut-o in doua etape/zile, in prima zi mi-a pus picuri in ochi iar in a doua zi m-a consultat și mi-a eliberat rețeta cu explicația completa și pe întelesul meu. Sunt foarte mulțumită de rezultat!!
Ana maria bolca
Ana maria bolca5 ani în urmă
Un doctor deosebit de inalt profesionalism,modestie si omenie,felicitari d-na doctor,si mii de multumiri pt,grija si atentia ce ne-o acordati!!!
Electryk brotha
Electryk brotha2 ani în urmă
Medic de un profesionalism exemplar, intradevar programarile nu sunt respectate cu strictete din cauza ca implicarea dansei este totala si fiecare pacient este tratat cu maxima seriozitate. De asemeni am plecat din cabinetul dansei perfect lamurit (pe limba mea) despre diagnosticul afectiunii si cu corectie optica adecvata (ochelari).
Locații recomandate