/Tulcea/Notar

Birou Notar Public Avram Elena

Strada Corneliu Gavrilov, Tulcea, România

Birou Notar Public Avram Elena
Notar
2.1
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RG3+5W Tulcea, România
+40 240 516 454
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cruceanu Catalin
Cruceanu Catalin2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism.
Nu asigura confidentialitatea solicitarilor, trebuie sa explici ce doresti, in hol de fata cu alti clienti.
Atitudine neprimitoare si tarife exagerate.
Nu recomand!!!
Lica Bulai
Lica Bulai2 ani în urmă
In privirea comunicarii cu clienti personalul lasa de dorit . Sunt obositi plictisiti nu au rabdare a explica cum si ce fel , se rezolva problemele clientilor. Notara este activa in ziua programari. Programarile in termen de doua saptamni.
Liliana Isaev
Liliana Isaev5 ani în urmă
Nu contest calitatea actelor, se stie ca dansa este printre cei mai buni notari din Tulcea, ceea ce probabil ii incurajeaza atitudinea. Am mers sa depun niste documente si, evident ca eram insotita de mama mea (cu care intram in dezbatere) si fiul meu de nici un an. Am fost nevoita sa scot copilul afara pentru a putea sta devorba cu dansa pt ca nu se putea concentra pe problema, ci pe prezenta copilului care doar era si el acolo in sala de asteptare. Am scos mama si copilul afara sa schimbam 2 vorbe. Solutii nu se gaseau la problema mea mai devreme de 6 luni... dupa ce s-a calmat toata lumea, am stabilit totusi o intalnire peste 3 luni (putea fi mai devreme, dar m-am razgandit intre timp si am oprit pentru o vreme actele). La marea intalnire, cea de final, am inscris si lasat copilul la cresa, am luat-o pe mama si am sosit! Moment important in vietile noastre... tulburat in continuare de un comportament usor irascibil. Sunt sigura ca timpul e scurt si probleme si clienti de toate natiile, dar imi venea sa plang si sa strig ca nu mai vreau si nu mai fac! S-a finalizat cumva. Am primit de la dansa si un zambet fortat. La momentul platii, am fost informata la momentul programarii sa fiu pregatita cu 2100 de lei, sunata in ziua anterioara programarii si informata sa fiu pregatita cu 2600 de lei si la insistentele mele de a mi se explica ce a determinat schimbarea, am platit totusi aproximativ 1900 de lei. Recomand pentru calitatea actelor, nu recomand daca "suferiti" de calitatea serviciilor oferite clientului, cu toate ca, echipa dumneaei este formata din cateva fete foarte amabile si fasnete.
Bordei veronica
Bordei veronica5 ani în urmă
Atitudinea receptionerei din fața lasa de dorit. Nu oferă nici un fel de explicații si isi "repede " clientii. Doamna notar in schimb este foarta profesionistă. Nu as recomanda nimanui sa mearga acolo din cauza acestei angajate care are un comportament inadecvat pentru a lucra cu publicul.
Gliese 247
Gliese 2476 ani în urmă
am facut programare pentru o tranzactie la Dumneaei iar Dansa a plecat inainte de ora programata. Ne-a lasat cu ochii in soare, fara nici o instiintare prealabila si fara reprogramare. Mi-am stricat si o zi de concediu. Nu recomand
Platica Mihaela
Platica Mihaela2 ani în urmă
Nu recomand acest birou notarial.Personalul de la recepție,plictisit și fără bun simt.Ti se face sila doar când auzi cum îți vorbește.
Notara face dezbatere de moștenire,fără sa verifice la registrul agricol și în felul asta m-am trezit dupa 13 ani ca mai exista o donație pe acel imobil.Cand au luat banii au vorbit frumos,acum când le ceri explicații,nu le convine.Cat despre tarife ,căutați în alta parte unde au preturi decente.
Filip Ilie-Valentin
Filip Ilie-Valentin2 ani în urmă
Din pacate au niste servicii foarte slabe, aceasta doamna notar a intaziat o ora si jumatate si nici nu a avut bunul simt sa isi ceara scuze, sa nu mai spun ca in acea perioada de asteptare nu au putut sa ofere un pahar cu apa si nici nu au avut bunul simt sa anunte ca va intazia aceasta duduie. Este o mare japcara.
Neculae Marian
Neculae Marian2 ani în urmă
Nu recomand.Angajatele de acolo niste panarame nesimțite..
Locații recomandate