/Ilfov/Notar

NOTARIAT Corbeanca Bilancia

din Str. Crizantemelor, Strada Balanței Nr. 46, Comuna Corbeanca 077067, România

NOTARIAT Corbeanca Bilancia
Notar
5
56 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
H3W8+7V Comuna Corbeanca, România
+40 31 430 1911
notariatcorbeanca-bilancia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iacob Gerda Elisabeta360 zile în urmă
Recomand cu caldura acest birou notarial. Profesionism, corectitudine, rapiditate , punctualitate. Asa ar trebui sa fie peste tot. Aici este omul potrivit la locul potrivit. Revin cu drag.
Carmina Elena
Carmina Elena2 ani în urmă
Ceea ce am apreciat cel mai mult aici a fost rapiditatea de care au dat dovadă în rezolvarea problemei mele. Am sunat pentru programare, iar ziua următoare am avut hârtiile gata făcute. Prețurile sunt accesibile, iar personalul este unul excepțional. Recomand cu tot dragul acest notariat și cu siguranță o să mai apelez la serviciile lor.
Sorin Vatafu
Sorin Vatafu2 ani în urmă
De la primul telefon mi-am dat seama că nu este același stil de lucru ca la celelalte birouri notariale iar la primul contact la sediul notariatului mi s-a confirmat ce am constatat la telefon. Doamna Notar este o persoană deosebită este foarte atentă, personal stă de vorbă și își îndrumă clienți pentru a duce la bun sfârșit definitivarea documentelor pentru care au venit la acest birou notarial. La acest birou nu este ca la celelalte birouri notariale, întâlnești notarul de la prima vizită la notariat nu cum sunt la celelalte birouri notariale unde vezi notarul doar în ultima clipă când vine și te întreabă dacă ai citit și dacă ești de acord cu ce scrie în documente. Recomand cu drag acest birou notarial.
Mihaela S
Mihaela S2 ani în urmă
Serviciile oferite sunt de un mare profesionalism. Mulțumim!
Rodinel F Frasineanu
Rodinel F Frasineanu2 ani în urmă
Pentru acte care nu necesita o atentie deosebita puteti contacta orice notar. Totusi, trebuie sa tineti seama ca unele documente notariale ne sunt indispensabile pe tot parcursul vietii. Si nu numai. Un act autentificat de notar are forta probanta, deci aveti grija ce notar va alegeti in cazul in care aveti de autentificat "hartii" care necesita timp de abordare indelungat, redactare corecta, gandire logica si, ce este cel mai important, responsabilitate din partea celui care confera autenticitatea actelor prin stampila si semnatura. Daca aveti nevoie de un notar cu adevarat profesionist puteti trece pragul acestui cabinet notarial. Sigur veti iesi cu zambetul pe buze! Recomand 100%!
Mona ȘANIA-NICOLAESCU
Mona ȘANIA-NICOLAESCU3 ani în urmă
Servicii de excepție, doamna notar a fost deschisă să mă îndrume și să îmi ofere soluții corecte și rapide.
Operativitatea și amabilitatea definesc perfect ce am găsit la Notariat Corbeanca Bilancia.
Ionut Liviu
Ionut Liviu2 ani în urmă
Profesionalism,rapiditate,numai cuvinte de lauda!doamna notar de mare caracter și bun simț,și o încântare sa vb cu doamna,și ft frumoaasa ,un fizic plăcut
Agoston Alexandra
Agoston Alexandra2 ani în urmă
Un birou notarial cu servicii de calitate! Recomand!
Radu Stan
Radu Stan2 ani în urmă
A fost rapid si eficient totul.Doamna notar amabila a dat toate lamuririle necesare
Locații recomandate