/Ilfov/Notar

Notariat Ștefănești - Meda Gagiu

Strada Ștefănești 75, Ștefăneștii de Jos 729072, România

Notariat Ștefănești - Meda Gagiu
Notar
5
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G6J2+26 Ștefăneștii de Jos, România
+40 747 074 400
notarmeda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Andrei
Andrei Andrei2 ani în urmă
Super amabili,în ziua de azi cred-ca sunt singurii care te rezolva fara programare pentru lucruri minore.💪💎
Claudiu Silvianu
Claudiu Silvianu2 ani în urmă
Doamna notar Meda Gagiu este o persoana calda si rabdatoare care nu te lasa sa pleci nelamurit din notariat, este un notar de un profesionalism cu rar gasesti, uneori stand si peste program pentru a ajuta clientii la nevoie. Recomand cu caldura. Multumesc inca o data pt profesionalismul si promtitudinea in vederea perfectarii actelor necesare rezolvarii situatiei in care ma aflam cand am fost la cabinet.
Miruna Iftene
Miruna Iftene2 ani în urmă
Desi este un notariat deschis recent, doamna notar are multă experiență în domeniu, având ani întregi de notariat în spate. Întreaga echipă este una profesionistă, programările se respectă, timpul de așteptare fiind practic spre zero. Iar cireașa de pe tort - prețurile! Sunt la jumătate față de alte notariate! Recomand cu încredere!
Daniela Budu
Daniela Budu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor, prestate cu mult profesionalism la acest Cabinet Notarial. Doamna notar Meda Gagiu este un om de excepție, cu multă experiență în domeniu, dar și un om cald, cu multă răbdare și pricepere în comunicarea cu clienții. Personal, nu am întâlnit un notar de la care să plec lămurită pe deplin, dar și mulțumită că nu am ajuns la un funcționar public care doar bifeaza că și-a făcut datoria. Aici am gasit un OM, în adevăratul sens al cuvantului, care, cu mult simț de răspundere, coretitudine, dar și omenie și înțelegere, își face cu drag meseria. Eu am fost foarte mulțumită de serviciile prestate aici și recomand, cu toată căldura, acest Notariat.
Lamia Beligan
Lamia Beligan2 ani în urmă
O cunosc pe Meda Gagiu de mai bine de 10 ani și toate problemele notariale, ale mele și ale familiei mele, au fost rezolvate de ea la cel mai înalt nivel de profesionalism. Am recomandat-o cu căldură tuturor prietenilor mei pentru competență ei profesională și pentru calitatea ei umană.
Iliuta Ion
Iliuta Ion2 ani în urmă
O persoană dedicată, profesionistă, cu multa dragoste fata de semeni, ceea ce presupune deschidere în vederea ascultării și rezolvării problemelor celor care ii calca pragul. Felicitări și sa va binecuvinteze Dumnezeu in toate.
Dan Radulescu
Dan Radulescu2 ani în urmă
Consultații Juridice de nivel profesional în vederea perfectării actelor notariale, act notarial rapid și corect.
Pret foarte corect, facut totul pe loc, corect informat in totalitate in avans, plus foarte amabili spre deosebire de alte notariate care ma programau pentru o alta zi by default.
Marian Popa
Marian Popa2 ani în urmă
Recomand cabinetul intrucat serviciile sunt ireprosabile, profesionalism si experienta ridicate, intreaga experienta fiind de fiecare data una foarte placuta!
Mult succes!!
Locații recomandate