/Ilfov/Notar

Notariat Corbeanca

Șoseaua Unirii Nr. 72, Comuna Corbeanca 077065, România

Notariat Corbeanca
Notar
4.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3W3+VV Comuna Corbeanca, România
+40 21 780 4870
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Vladescu
Loredana Vladescu4 ani în urmă
Notariatul se deschide la ora 9, la ora 9:40 dna notar inca nu ajunsese. Erau aproximativ 10 persoane, inclusiv o familie cu 2 copii mici care asteptau. Mi se pare o mare lipsa de respect fata de clienti.
Petrica Viorel
Petrica Viorel4 ani în urmă
O institutie de exceptie, intotdeauna serviabili, profesionisti. Omul sfinteste locul!
Ciobanu Mihail
Ciobanu Mihail5 ani în urmă
Am încercat de mai multe ori să fac o procură notarială și de fiecare dată mi s-a spus că doamna notar nu este, dar pot face programare în o altă zi.
Atunci întreb de ce mai funcționează acest punct de lucru declarat că a fi cabinet notarial, dacă nu poți face niciun document notarial ? 🤔🤔🤔
Dan-Clement Danaila
Dan-Clement Danaila6 ani în urmă
Cand vrei sa te lamuresti telefonic care e programul notariatului si ti se comunica “doamna notar vine la birou cand vrea ea”
Alex R
Alex R2 ani în urmă
Cel mai slab pregatit birou notarial, nu recomand nimanui, am pierdut mult timp cu ei iar la semnare nici macar nu ne-au explicat ce avem de facut, actele nu au fost verificate corect iar interesul lor spre a finaliza vânzarea a fost minim. Am pierdut timp si nu am inteles de ce am platit onorariu notarului când a trebuit personal sa ma implic in finalizarea actelor.. NU RECOMAND NIMANUI ACEST BIROU NOTARIAL sunt slab pregatiti sunt ocupati cu altceva mai important mereu, a fost cea mai ciudata si oribila experienta pe care am avut-o..
Elena Chera
Elena Chera2 ani în urmă
Destul de eficient acest notariat il recomand tuturor care doreste sa isi rezolve actele cat mai repede
Andreea Constantin
Andreea Constantin2 ani în urmă
Un notar si un om de exceptie! Recomand cu mare drag acest birou notarial. Am reusit in timp util sa rezolv ce aveam de rezolvat - fara timp indelungat de asteptare, fara probleme si tot timpul cu zambetul pe buze.
Andrei Prica
Andrei Prica2 ani în urmă
Calitate, promptitudine și profesionalism la un nivel ridicat! Am avut de rezolvat o problemă nu tocmai ușoară la care doamna notar a venit cu o soluție ingenioasă. Vă mulțumesc pentru profesionalism și recomand cu toată încrederea!
Locații recomandate