/Ilfov/Notar

B.N.P. SAVU NICOLAE

Șoseaua Alexandriei 249, Bragadiru 077025, România

B.N.P. SAVU NICOLAE
Notar
2.8
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9XCG+7F Bragadiru, România
+40 722 317 502
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
0001SUPER
0001SUPER2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism.
Personalul de la redactat acte este incompetent.
Nu recomand tramitarea nici unui act si mai puțin vânzare-cumparare a unui imobil.
Bogdan butuc
Bogdan butuc2 ani în urmă
Sunt neprofesionali, de la notar la fetele care se flutură pe acolo.
Nu as cumpăra niciodată un imobil prin acetñst notar.
Nu recomand.
Bogdan bogdan marius Bogdan
Bogdan bogdan marius Bogdan2 ani în urmă
Niste incompetenți.
Nu recomand !
Florin-Mihai Cenac
Florin-Mihai Cenac2 ani în urmă
Daca as putea as lasa pe minus rewie- ul asta. Lipsa de respect si profesionalism din partea doamnelor. Mi-au explicat ce imi trebuie, iar intre timp a venit un domn cu programare, la-u servit pe domnul( nimic rau) dar eu mai aveam o tona de intrebari ca tot omul sa nu trb sa umblu din usa in usa. Doamna a dat-o direct: Hai sti ce iti trebuie. Gen hai vere k trebuie sa ies la tigare, imaginati-va cum m-am simtit. CLAR NU RECOMAND!!!
Stefan Catalin
Stefan Catalin2 ani în urmă
Nu recomand!O mizerie în frunte cu "doamna" de acolo,care efectiv nu știe sa vorbească!Dacă nu aveți chef de munca duceți-vă acasa stimabila cucoana,si înainte învățați sa respectati nu sa țipați la clienți!Rusineee!
Simona Simo
Simona Simo4 ani în urmă
Groaznic! Programarea de la ora 10 nu a avut loc! Nu s-a putut intra,erau alte persoane! Am asteptat 1 h ca sa ne spuna ca notarul pleaca si vine inapoi! Cand?! Nu se stie! Nu se tine cont de programare!! Pe banii tai si timpul tau cu programare anterior,stai si astepti,intri la ghici!!Asta daca ai noroc si nu pleaca si habar ai daca mai vine inapoi! Nu recomand!!
Sergiu Dinca
Sergiu Dinca4 ani în urmă
Una din angajate strica tot. Din cauza ei ii dau o stea, pentru ca nu pot da 0. Ceilalți angajați, oricât de buni ar fi, nu pot îmbunătăți impresia.
Ocoliți acest notariat. Acum înțeleg de ce nu e nevoie de programare.
Mădălina Pîrcălăbescu
Mădălina Pîrcălăbescu5 ani în urmă
Vă sfătuiesc cu căldură să evitați acest individ care, doar atunci când are chef, se ocupă cu ce presupune meseria sa.

Am apelat la dumnealui pentru documentația necesară cumpărării unui apartament. Când a auzit că e vorba de ipotecă, m-a invitat afară, el nu se ocupă de lucruri aşa complicate. Pentru că efectiv nu aveam timp să caut alt notar, când mă scotea pe uşă eu intram înapoi pe geam. A acceptat, până la urmă.

Uita despre ce vorbeam de pe o zi pe alta. Azi îi aduc documentele X, Y, Z, stabilim ce facem cu ele, a doua zi mă întreabă cine sunt, de ce am adus documentele X, Y, Z şi ce să facă el cu ele. Nu e în stare să rețină ce documente îi solicit să mi le legalizeze. M-am trezit cu documente de care nu aveam nevoie să fie legalizate, pentru care mi-a luat banii.

L-am rugat să-mi redacteze o opinie notarială de care aveam urgent nevoie. A acceptat de abia după 7 zile de milogeli din partea mea, în rest mă invita să plec sau, ca să renunț, a stat câteva secunde să se gândească la un preț mărişor, numai ca să renunț.

Tarifele le gândeşte pe loc. Şi, chiar dacă e vorba de un notar din Bragadiru, are tarife mult mai mari față de notari din centrul Bucureştiului. Exemplu: mi-a luat 85 de lei pe extras de carte funciară, când el costă, de fapt, 20 de lei (la un notariat de la Unirii).
Locații recomandate