/Ilfov/Notar

Notariat Alexandra Oancea si Anca Ciuhan

Strada Atomiștilor 363, Măgurele 077126, România

Notariat Alexandra Oancea si Anca Ciuhan
Notar
4.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
923M+55 Măgurele, România
+40 21 457 4200
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ANDREEA GEORGIANA POTOP
ANDREEA GEORGIANA POTOP2 ani în urmă
Din păcate, atitudinea personalului lasă de dorit, iar clienții sunt tratați cu mare sictir!!! Este vorba de o doamna satena cu ochelari și mai corpolenta - am și venit pana la notariat ca să ne expedieze în câteva minute pentru ca, după părerea dumneaei, nu se putea sa întocmeasca o procura pe care un alt notariat a făcut - o fără probleme. Menționez ca am mai făcut o procura la dvs acum câteva săptămâni, fără actul pe care dumneaei îl solicita acum expres în original. Atâta timp cât plătim pentru serviciile pe care le solicitam, ar trebui măcar sa ni se vorbească civilizat. Ne mănâncă birocrația mai rau decât la stat pentru o amărâta de procura!!! Clar nu vom reveni, deși am făcut câteva operațiuni la dvs pana acum! Dezamăgitor!
Summer 2019
Summer 20192 ani în urmă
Desi am venit peste program am fost primita si indrumata foarte politicos. Desi tranzactia imobilului nu a mai avut loc, nu a fost suparata chiar daca muncise pentru actele mele. Recomand colaborarea cu dna Alina, o doamna foarte rabdatoare.
Prim Activ
Prim Activ2 ani în urmă
Uneori e un pic aglomerat, uneori se mai intarzie un pic programarile dar acestea sunt mici aspecte nesemnificative, pe care amabilitatea specifica locatiei le eclipseaza si astfel revii cu drag ori de cate ori ai nevoie!
Optimus Rural
Optimus Rural2 ani în urmă
Locatie ok, atmosfera placuta, amabilitate, seriozitate, servicii de calitate! Vom reveni cu drag!
Elite Residence Magurele
Elite Residence Magurele2 ani în urmă
Personal amabil, serviabil. O atmosfera placuta, preturi corecte!
Alexandra Dana OANCEA
Alexandra Dana OANCEA2 ani în urmă
Buna seara,

Pentru ca aceasta platforma nu permite adaugarea de comentarii sub o postare, am ales sa adaug un comentariu nou dar care se doreste a fi o replica la postarea de mai jos a doamnei MADALINA POPA.
Sunt Alexandra Oancea, unul dintre cei doi notari asociati din cadrul biroului unde doamna a avut nefericita experienta.
In mod public, imi cer scuze pentru modul in care a fost tratata; comportamentul acestei angajate nu reflecta insa atitudinea intregului colectiv. Urmeaza sa luam masuri la nivel intern ca aceasta regretabila situatie sa nu se mai repete.
Desi un review ca al doamnei ne face sa pierdem clienti, ii multumim pe aceasta cale pentru semnalul de alarma tras.
Va asiguram ca modul de lucru al acestui birou este unul profesionist, bazat pe stima si respectul fata de client.
Va doresc toate cele bune,
Alexandra Oancea
Cristina Badea
Cristina Badea2 ani în urmă
Am apelat la acest notariat pentru a incheia un antecontract, s-a dovedit a fi cea mai mare greseala. Am adus pentru incheierea acestui contract toate actele care mi s-au cerut, urmand ca la ora si data stabilita sa semnam acest antecontract, inainte de ora stabilita am sunat pentru a ma asigura ca totul este in ordine. Cand sa semnam actul, mi s-a cerut inca un act care nu a fost cerut si care nu era necesar(la alt notar nu aveam nevoie).Atitudinea lor a fost una jignitoare, au pus oameni pe drumuri si ne-au tratat cu cea mai mare lipsa de respect. Nu a fost singura problema pe care am intampinat-o la acest notariat.
Madalina Popa
Madalina Popa2 ani în urmă
Am sunat sa intreb daca se poate sa vin la birou sa las documentele pentru o procura, mi s-a spus sa le trimit pe email, insa locuind la nici 10 minute de cabinet am convenit la telefon sa vin la birou si sa las documentele urmand ca procura sa o ridic in cateva zile.
Am ajuns la birou, am fost intampina de o atitudine ostila, nesimtita, mizerabila si total neprofesionista fiind intrebata"de ce nu am trimis actele pe email", am raspuns ca la telefon mi s a spus ca daca locuiesc aproape sa vin si sa las documentele, personal.
Insa o doamna supraponderala(mult spus doamna) din biroul din partea stanga extrem de obraznica si nefolositoare a replicat:"daca nu ati trimis documentele pe email aveti de asteptat", in cele din urma s-a ridicat de pe scaun si cu o atitudine obraznică, cu un ton ridicat si enervata mi-a cerut actele pentru procură. Evident ca i-am atras atentia ca nu las niciun act intr-o astfel de situatie mai ales ca platesc pentru serviciile cerute.
Oameni de joasa speță, obraznici, neprofesionisti, efectiv nu recomand acest birou notariat. Sunt obligată(de google pentru a mi se publica mesajul) sa dau o stea dar nu o meritati, rușinos ca ati ajuns la varsta asta si va comportati ca pe maidan se presupune ca trebuie sa oferiti servicii de calitate!
Locații recomandate