/Ilfov/Notar

NOTARIS -BIROU NOTARIAL INDIVIDUAL

Șoseaua București-Târgoviște, nr. 12A Corp A, Etaj 2 vis-a-vis de Cristim/Profi, Mogoșoaia 077135, România

NOTARIS -BIROU NOTARIAL INDIVIDUAL
Notar
4.3
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G287+VJ Mogoșoaia, România
+40 21 352 7010
notaris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Bucur
Alex Bucur2 ani în urmă
Am apreciat modul profesionist în care a fost gestionată semnarea actelor. Fiecare speță a fost explicată cu calm și în detaliu astfel încât toți să înțeleagă ce au de făcut și mai ales de ce
Sinziana Istrate
Sinziana Istrate2 ani în urmă
Experienta în domeniu își spune cuvantul, am primit sfaturile cele mai practice de-a lungul timpului, de la deplasari pana la divorț, fiindu-ne mereu de ajutor, expeditivi si serviabili in orice speță. Multumim pentru ajutorul dat!
Ioana Simina Silvestru
Ioana Simina Silvestru2 ani în urmă
Nu recomand!!!
Foarte multa aroganță din partea angajatelor care se cearta ca in piata intre ele in loc sa rezolve problemele clientilor, pentru ca in fond asta se presupune ca se intampla intr-un notariat.
Ironice ,răspunsuri aruncate ca in piata iar atitudinea este "stat în stat" ele greșesc si tot ele țipă la client, desi tatal meu a fost încă de la începutul săptămânii sa depună actele pentru o programare, nu au fost in stare sa rezolve nici pana astăzi, si se pare ca tot el este vinovat pentru ca a îndrăznit sa vina sa ceara lămuriri cu privire la stadiul in care se afla actul solicitat. Mai ca una dintre artagoasele acestui notariat nu l-a dat de mana afara, desi ii poate fi nepoata probabil ținând cont de diferenta de varsta, ca sa nu mai punem in discutie si diferenta de profesie(nu as fi adus in discutie profesia, dar nu stiu ce studii poate avea un angajat notarial care articuleaza substantivul procura-PROCUREI, se presupune ca trebuie sa cunoașteți limba romana scris și citit perfect, nu?, este una din regulile de încheiere a actelor intr-un notariat, daca voi nu știți, de ce le cereți clientilor asta...)!
Etica profesională și respectul lipsesc cu desăvârșire!
Ana 0408
Ana 04082 ani în urmă
De evitat!
Orice nelamurire ai avea nu-ti va fi explicata. Primesti doar: "Cand semnam? Haideti sa semnam!"
Cristina Cazan
Cristina Cazan2 ani în urmă
Promptitudine si receptivitate maxima! Rezolvat programare online, transmis acte in avans, serviciu adaptat vremurilor noastre! Multumesc!
Bogdan Amarghioali
Bogdan Amarghioali3 ani în urmă
Atitudine nepotrivita, nu au rabdare si nu inteleg chiar daca incerci sa explici de mai multe ori acelasi lucru.
Sa nu va mirati daca sunati si va intreaba daca sunteti robot...
Sebian Design
Sebian Design2 ani în urmă
Recomand cu caldura! Echipa este extrem de promta, amabila si ofera toate informatiile de care ai nevoie. Am apelat la serviciile Notaris de cativa ani, ori de cate ori am avut de intocmit documente legalizate. Dna notar este extrem de serviabila, promta. Modalitatea de lucru este facila, poti trimite pe e-mail documentele necesare intocmirii actelor dorite, pentru a scurta durata redactarilor si timpul de asteptare. Au sediul intr-o cladire de birouri, acces facil, parcare.
Daniel Timmer
Daniel Timmer2 ani în urmă
Situat la etajul 2 al unei cladiri spațiul e mic la primirea clienților, scaunele sunt foarte murdare iar secretarele ca sa obtii o informație devla D-na Notar te pun sa-ti faci programare si sa plătești "consultația" adica daca vrei sa faci o vanzare si vrei sa stii cat te costa actele tre sa platesti lucru pe care nu l-am întâlnit in nici-un notariat din Ilfov
Locații recomandate