/Ilfov/Notar

BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL GHEORGHE IULIANA

Strada Mihai Eminescu Nr.14, Comuna Tunari 077180, România

BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL GHEORGHE IULIANA
Notar
3.1
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H42V+62 Comuna Tunari, România
+40 726 789 102
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Mirela
Claudia Mirela2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite : de la consultanța primită înainte de încheierea actului notarial până la momentul programării, am fost în mâini profesioniste. Dna notar este prompta și se implică cu desăvârșire. Vom reveni cu siguranță!
Tudor Grigoras
Tudor Grigoras2 ani în urmă
Nu recomand!!! Atitudinea personalului e sub orice critica; de cand am intrat pe usa, doamna notar a avut un comportament total neprofesional, mai exact a tipat incontinuu la angajate si la clenti.
Mihai Marinescu
Mihai Marinescu2 ani în urmă
Am incercat sa cer un sfat pentru o procura si am primit o usa direct in nas. Ce e drept nu aveam "programare" ... pt ca nu mi s'a raspuns oricum la telefon.
Georgiana OPREA
Georgiana OPREA2 ani în urmă
Nu recomand acest notariat! Pur si simplu nu doresc clienti. Usa este incuiata in timpul programului si nu iti vorbesc fara programare insa la numerele de contact nu mi-a raspuns nimeni o zi intreaga. Am fost tratata cu aroganta si neprofesionalism.
Madalina Ganea
Madalina Ganea2 ani în urmă
Dna notar este mereu prompta si ne-a tratat respectuos inca de la prima interactiune. Am ajuns la cabinetul dansei in urma cu cativa ani pt o declaratie, iar de atunci atat eu cat si sotul continuam sa ne intoarcem de fiecare data cand avem nevoie de acte notariale. Am primit informatiile atat telefonic, cat si prin e-mail, iar documentele au fost redactate si pregatite de semnare anterior sosirii noastre la birou. Suntem foarte multumiti de serviciile dnei notar, care si-a aratat disponibilitatea de a ne ajuta de fiecare data si ne-a oferit cele mai bune sfaturi juridice.
Mede
Mede2 ani în urmă
Avem numai cuvinte de lauda pentru doamna notar, care este de un profesionalism desavarsit si ne-a ajutat intotdeauna. Intrucat am avut toate actele necesare pregatite, totul a decurs cu usurinta si intr-un timp foarte scurt. Comparat cu alte birouri notariale la care am fost nevoiti sa mai apelam, preturile sunt accesibile iar dna notar ne-a oferit consultanta gratuita inainte de intocmirea actelor si ne-a primit intotdeauna cu intelegere. Un alt bonus pentru noi a fost faptul ca ne-a oferit posibilitatea de a trimite copii ale actelor pe mail pt a putea redacta documentele in avans. Cu siguranta nu vei fi multumit daca nu ai habar de ce ai nevoie si ce acte iti sunt necesare.
Recomand cu caldura biroul notarial al dnei Gheorghe.
Sara Batrana
Sara Batrana3 ani în urmă
Ne-am prezentat acolo cu constructorul, declaratia fusese trimisa dinainte pe mail impreuna cu toate actele necesare.
Am fost intampinati nu de buna-ziua ci de urlete. Da, urlete. Urlete de la dumneai din birou ca doar nu s-a deranjat sa vina pana la noi. A izbucnit in momentul in care am semnalat ca declaratia nu e redactata corect, uitand si redactand prost niste chestiuni pe care i le trimisesem. Si acele urlete probabil sunt modul dumneaei normal de a vorbi pentru ca, dupa ce am insistat atat noi cat si constructorul ca trebuie redactata corect, a venit la noi si a inceput uraganul. Credeti-ma ca nici nu intelegeam exact ce spunea, atat de tare urla.
Ne-am ridicat si am plecat, dansa rupand in urma noastra hartiile pregatite si aruncandu-le cu furie, folosindu-se de noi drept tinta.
Catalin Voicu
Catalin Voicu3 ani în urmă
Super doamna notar! Data fiind situatia pandemica, am primit consultanta prin telefon referitor la contractul pe care trebuia sa il inchei, am transmis toate actele pe e-mail si am mers la birou doar sa semnez actul. Recomand cu incredere!
Locații recomandate