/Constanta/Notar

Birou Notarial Stan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 6, Constanța 900176, România

Birou Notarial Stan
Notar
2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHP+3G Constanța, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Lazar
Maria Lazar2 ani în urmă
Daca puteti, evitati acest birou notarial. Desi in calitate de cumparator al unui imobil, am fost nevoita sa intocmesc actele la aceasta dna notara din cauza conjuncturii (proprietarul avea toate actele casei la dansa). Atitudinea total neprofesionala, tonul pe care ne-a vorbit aceasta doamna notar a fost unul mereu ridicat, de parca ne certa tot timpul, tratandu-ne ca pe niste copii de gradinita, nu ca pe niste clienti care platesc serviciile.
M-a programat automat, fara a intreba inainte, in ziua si ora la care a dorit dansa, anuntandu-ma cu doar o zi inainte, iar cand i-am explicat ca nu pot ajunge din cauza serviciului a inceput sa tipe spunand ca ea nu are de unde sa stie ce program am eu si ca ea nu are timp de asa ceva.
A refuzat cu vehementa sa ne dea actele casei in original, fara nici o explicatie, dandu-ne niste copii extrem de prost facute, un cadastru neactualizat si incomplet! fapt ce a dus la ingreunarea mai multor procese precum bransarea la canalizare spre exemplu. Mult timp pierdut si nervi intinsi la maxim.
Dan Valy
Dan Valy2 ani în urmă
"Doamna" "notar" ar trebui să învețe cum se vorbește nu respectuos, dar macar normal cu un om. Am fost cu părinții meu, care doreau să vândă o casa am constatat că " Doamna" "notar" habar nu are ce acte sunt necesare, drept dovadă am rezolvat la un notar vecin in 15 minute. La atitudinea si limbajul folosit, "Doamna" "notar" nu si-ar gasi locul nici la taraba unei piețe, apoi de un "birou" (garsoniera) notarial nici nu mai vorbim. Va recomand sa evitați cu orice preț acest loc dacă nu doriti sa pierdeți timpul si sa fiti tratati cu totala lipsa de respect.
Radu Chiriac
Radu Chiriac2 ani în urmă
Niste lepre domnule! Nici buna ziua nici du-te dreq direct tipa la tine daca vrei sa intrebi cva! Total pe langa cu legea.. cred ca a dat spaga sa ia certificat de notar. Nu recomand nici daca se termina notarii pe pamant!!! Si sa fiu sincer mai mirosea si urat "doamna notar".
Velisarie Dan
Velisarie Dan2 ani în urmă
Bătaie de joc la adresa clienților. Cea mai proasta atitudine pe care am intalnit-o. Sper sa dea faliment cu asa o atitudine deoarece nu au nici o treaba cu relațiile cu publicul.
Sanda Dan
Sanda Dan2 ani în urmă
Totala lipsă de bun simț și respect față de clienți.
Ar trebui să învețe cum să se poarte cu lumea.
Romeo Rusu
Romeo Rusu2 ani în urmă
Am intrat pentru prima dată și m-am simțit deosebit... de ofensat. Comportamentul și limbajul este total indezirabil.

Redau cu acuratețe scurtul dialog:
- Bună ziua! Doresc să fac o împuternicire.
- Ieși afară, iești afară... Azi nu se poate.
- Dar când se poate, doamnă?
- Mâine, poimâine. Ieși afară.

Dar pentru că imbecilitatea este democratică și nu ține nici de statul social, are acest drept de a fi.
Krissa Kris
Krissa Kris2 ani în urmă
Daca puteam nu dadeam nici o stea. Femeia asta pe ce baza a ajuns notar? E varză , nu stie sa comunice cu oamenii, are un comportament de toata jena. Habar nu are de termenii legali . Nu recomand decat daca vreti sa va enervati si sa umblati aiurea cu acte.
Toti notarii fug de ea cat este de incompetenta.
Nicolae Petrei
Nicolae Petrei6 ani în urmă
Locație buna, personal profesionist și operativ . Au rezolvat intr-un timp optim ce îmi trebuia . Mulțumesc doamnei notar și personalului .
Locații recomandate