/Constanta/Notar

BNPA BEIU MARIA ŞI BEIU CRISTINA

Strada Ion Luca Caragiale 5, Constanța 900178, România

BNPA BEIU MARIA ŞI BEIU CRISTINA
Notar
1.9
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHM+WH Constanța, România
+40 241 515 677
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Mosneaga
Elena Mosneaga2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o formă acest birou notarial. Tarifele sunt extrem de mari fața de alte birouri. Desigur că se poate incasa tariful minim legal sau îi adaugi acolo și pe mama și pe tata. Birocrație în plus cerându-se tarif pentru legalizarea unui act original😊😊😊😊.Iar pentru altă tranzacție neîncheiată am plătit bani pentru " DERANJ".De parcă acolo nu se scriau documente specifice activității notariale, se confecționau mături și eu nu știam.. Zero barat profesionalism. NU APELAȚI LA ACEST NOTAR. DUCEȚI-VĂ IN ALTĂ PARTE
Dinci Hasan
Dinci Hasan3 ani în urmă
Jazz z
Jazz z4 ani în urmă
Femeile de la birou se intrebau una pe cealalta cum sa completeze documentele.
In final au gresit si nu si-au asumat vina. Am fost la alt notar si mi s-a spus ca se putea insera in document ceea ce aveam nevoie fara sa mai achitam pentru refacerea intregului document.
Nu uitati ca pasaportul desi e international va cere copie tradusa si legalizata din cauza ca ele nu cunosc engleza.
Nu sunt buni profesionisti. Nu recomand!
Baran kaya
Baran kaya4 ani în urmă
Nu am fost mulțumit de serviciile acestui birou notarial. S-a emis un document care nu mi-a folosit și am fost obligat să merg la un alt notar pentru a-mi rezolva problema. Nu au vrut să îmi restituie suma plătită și nici să refacă documentul. Sunt total dezamăgit.
Antoche Amz
Antoche Amz4 ani în urmă
Doamna de la birou mi-a dat impresia ca habar nu are pe ce lume traieste, m-am dus cu o problema mi s-au cerut acte pana la gradul 4 de rudenie, bineinteles ca nu m-am intors, am rezolvat la un alt birou cu doar doua acte pt fix aceeasi problema, nu am apucat sa cunosc dna notara dar doamna de la birou e total pe dinafara,vorbeste de sus iar in loc de raspunsuri primiti mult mai multe intrebari, nu va pierdeti timpul!!!
Catalina b
Catalina b4 ani în urmă
Mi s-au cerut bani pentru verificarea regimului matrimonial fara sa primesc chitanta pentru acei bani (desi am solicitat chitanta).
Vasilescu Octavian
Vasilescu Octavian5 ani în urmă
Aura Oneste
Aura Oneste2 ani în urmă
Mirosul e insuportabil. cea cu parul scurt de la birou trebuie data afara. Nu stie pe ce lume traieste e un om necalificat care a supt mult sa ajunga acolo!!Cu documentele in fata nu poate completa!!!Se vede nepriceperea nici la matura nu e buna.la alt bnp a fost redactat tot in max10 fara sa puna nicio intrebare. Nu va pierdeti timpul
Locații recomandate