/Bucuresti/Notar

Birou Notarial DITU RODICA

Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 13, București 030167, România

Birou Notarial DITU RODICA
Notar
4.8
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C3+7P București, România
+40 31 005 0501
notariate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Dogaru
Irina Dogaru2 ani în urmă
Am fost extrem de mulțumită de modul în care doamna notar Andreea Păun s-a ocupat de un important contract de vânzare-cumpărare, cu desăvârșit profesionalism, promptitudine, jovialitate și simț de răspundere. Actele au fost întocmite rapid și eficient, nu am așteptat nici măcar un minut în plus față de programare, iar raportul calitate/preț a fost excepțional, imbatabil, aș spune. Personal, voi reveni la dumneaei pentru orice alte acte în viitor. Recomand cu căldură acest notariat și pe doamna notar Andreea Păun!
Roxana Ghenoiu
Roxana Ghenoiu2 ani în urmă
Intreaga echipa este minunata - profesionalism, seriozitate, promptitudine, o atmosfera calda, placuta in cadrul biroului notarial - recomand cu drag !
Catalin Dobre
Catalin Dobre2 ani în urmă
Doamna notar Aprodu Andreea a fost cea care a preluat speta si am fost foarte multumit. Promptitudine, comunicare transparenta si profesionalism.
Recomand!
Inovato services
Inovato services2 ani în urmă
Doamnele si domnisoarele au fost foarte amabile, receptive si intelegatoare. Singura mea obiectie a fost timpul de asteptare. Desi trimisesem pe mail toate actele necesare cu 3-4 zile inainte, a trebuit sa mai astept 45 de minute ca sa fie procura gata. In rest, totul ok.
Multumesc!
Constantin Moldovan
Constantin Moldovan2 ani în urmă
Super mulțumit de serviciile biroului. Rapid și eficient. Cele mai drăguțe doamne și serviabil colectiv. Am sa revin cu plăcere de fiecare data când va fi necesar. Recomand cu drag acest birou notarial. Tot respectul
Mister Perfekt
Mister Perfekt2 ani în urmă
Buna ziua, am si eu cateva intrebari, cum de toti care au lasat recenzie pozitiva au doar un singur recenzii lasat si ala find la voi???? Adica ma gandesc oare cineva a facut contul ca sa va lasa voua recenzie positiva si atat??? 🤔🤔
Cum de toti userii cu un singur recenzie positiva lasata au aceasi IP adress??
Doar eram curios dece incercati sa pacaliti lumea si sa nu va imbunatatiti cu adavarat calitatea serviciului care oferiti, aveti o secretara acolo care uite sa faca multe. Si de aceea pleaca lumea alte parte
Iar nustiu daca stiti sau nu, recenzii false daca sunt raportate o sa va inchide Google de tot in GOogle maps
Miu Marian
Miu Marian2 ani în urmă
Biroul Notarial Ditu Rodica. Aici am fost primit in mod placut de domnisoara notar Paun Andreea care, pe langa faptul ca m-a ajutat rapid a fost foarte drăguța și amabila.
Cu singuranta, recomand! Profesionisti si amabili!
Mihail Constantin Dincă
Mihail Constantin Dincă2 ani în urmă
Profesionalism si totul rezolvat rapid, in sub 15 minute! Recomand!
Locații recomandate