/Bucuresti/Notar

Birou Notar Public Condor Lucia Iuliana, Condor Mihaela Maria Silvia, Boșca Oana Teodora

Strada Gospodinelor 25, București, România

Birou Notar Public Condor Lucia Iuliana, Condor Mihaela Maria Silvia, Boșca Oana Teodora
Notar
3.6
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94V6+GR București, România
+40 21 332 3561
notariatpublic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–16
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Armonie 8
Armonie 82 ani în urmă
De peste 15 ani atât eu, cât și întreaga mea familie apelăm la serviciile acestui birou notarial și, chiar dacă am așteptat o oră peste ora la care eram programată, de fiecare dată am fost foarte mulțumită de doamna notar Mihaela Condor, la care prefer să merg și nu se solicită bani pentru consultații în acest notariat. Dacă nu aveți răbdare sau sunteți nepoliticoși, nimeni nu e obligat să vă accepte sau să vă ajute.
Ispasescu Lucian
Ispasescu Lucian2 ani în urmă
Doamnele care lucreaza acolo sunt amabile si serviabile dar doamna notar e de eviatat. Am fost doua programari la aceeasi ora. Dupa 15 minute de asteptat am anuntat ca plec, nu mai pot astepta si nici nu mi se pare respectuos sa fiu lasat sa stau peste ora stabilita, fara nicio explicatie sau scuza. Mi s-a spus sa astept, ca vine notarul sa vorbeasca cu mine. A venit dupa inca 10 minute si mi-a explicat agresiv-nervoasa ca nu e vina dansei ca are treaba si ca se fac programari duble. Sa mai astept daca vreau... Am plecat. Si nu ma mai intorc acolo.
Lucia 36
Lucia 362 ani în urmă
Am făcut programare, doream să cumpăr un apartament și mi s-a spus să vin cu proprietarul, pentru că discuțiile se fac în prezența ambelor părți și cu toate actele pe care vânzătorul le deține. Chiar am avut noroc să merg la acest birou notarial, actele vânzătorului erau în mare neregulă. E adevărat că am așteptat o oră peste ora programată, dar am înțeleg și de la clienții din hol că a trebuit să așteptăm pentru că unul dintre clienți nu și-a respectat ora, așa că toate programările s-au decalat. Chiar nu-mi pare rău că am așteptat și mi-am propus să merg tot acolo, ori de câte ori voi avea nevoie de notar. O casă mare și spațiu ultrasuficient, eu am fost foarte mulțumită. Recomand.
Life 52
Life 522 ani în urmă
Am avut de mers în multe notariate și am plătit cu sume mari consultațiile. De 6 ani am descoperit notariatul Condor, vrând să cumpăr un apartament al cărui vânzător n-a vrut în nici un fel să meargă decât la doamna Mihaela, unde el și toată familia au făcut acte de 20 de ani, zicea el. Am fost surprinsă că nu mi s-a cerut nici un ban pentru consultație. Notariatul era plin de clienți, dar toți aveau răbdare și vorbeau foarte frumos despre experiențele lor în acest spațiu primitor. Nu aș mai merge vreodată în alt notariat, chiar dacă vin din Băneasa. Calitatea serviciilor este mult peste prețuri. Recomand, chiar dacă e nevoie de așteptat uneori.
George Gabi
George Gabi2 ani în urmă
Am avut de facut un contract de vanzare cumparare la un apartament...Nici macar ce acte am nevoie nu a avut timp sa imi spuna,fara programare.
Ma rog,am cautat eu ce acte imi trebuie si am sunat pentru o programare ca sa le verifice.Am fost programat la ora 12 si la ora 12.35 tot nu apucasem sa discut cu notarita.Cand i-am spus ca aveam programare la 12 si ca astept de peste 40min (venisem si cu 10 minute mai repede ca asa e civilizat), a sarit ca arsa ca ea are de discutat cu un client si cand o sa termine o sa aibe timp si de mine.Deci tratament de 2 lei fata de clienti...De preturi nu pot spune nimic pentru ca nu a vrut sa imi spuna cat m-ar costa actele.
M-am dus acolo pentru ca este chiar langa casa ca sa zic asa,dar daca puteti, ocoliti acest notariat.Atitudine sfidatoare si aroganta cat cuprinde.Parca eu sunt dator sa merg numai acolo si imi face ea o favoare!
Adelaida Ciurea
Adelaida Ciurea2 ani în urmă
Experiența exprem de neplăcuta cu acest notariat in special cu notarul Boșca Oana Teodora. Neprofesionista complet, chiar nu am mai întâlnit un așa profil de notar. A întârziat nepermis de mult finalizarea unei tranzacții, dând vina pe toată lumea ( banca, Fond de garantare, Oficiul de cadastru si bineînțeles clientul, in speță eu). Personalul suport mi-a vorbit nepoliticos si mi-au închis telefonul când am insistat cu întrebarea de ce nu se finalizează tranzacția. NU recomand absolut deloc.
Ionut29122
Ionut291222 ani în urmă
Cea mai proasta experiență!! Aveam de refăcut o declarație, trebuia modificat doar numarul blocului(ea fiind deja redactata de ei,dar dintr o neatenție a fost trecut greșit numărul blocului) dar doamnele mi au zis ca nu au timp,sa revin peste 3 zile.
Michi 2016
Michi 20162 ani în urmă
Am fost la 4-5 notariate înainte și n-am găsit notarul prezent la program, dar în această locație am fost surprinsă nu doar să găsesc notar la birou, ci mi-am rezolvat treburile foarte prompt și cu preț mic. Recomand!
Locații recomandate