/Brasov/Notar

Grămadă Antoniu Birou Individual Notarial

Strada Verii nr. 6, Brașov 500223, România

Grămadă Antoniu Birou Individual Notarial
Notar
4.4
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ27+WQ Brașov, România
+40 728 050 504
notarantoniugramada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–17
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Badea
Oana Badea2 ani în urmă
De evitat acest birou notarial. Am fost zilele trecute in vederea verificarii actelor cu intentia de instrainare a unui imobil. Dupa ce actele au fost verificate, am convenit ca ne auzim a 2a zi la un telefon in vederea unei programari daca suntem hotarati sa facem instrainarea prin acest birou. A doua zi, supriza mare: din prea mult exces de zel, cartea funciara a imobilului in cauza era blocata de catre acest notar (CF pentru autentificare) si ma repet ca fara a avea confirmarea noastra scrisa sau verbala ca vom face demersurile legale prin ei!!! Dupa zeci de telefoane de insistenta sa deblocheze cartea funciara, in care s-a trecut de la varianta "am facut ieri cererea de deblocare", la "persoana care se ocupa de deblocari nu este la birou astazi", am ajuns in situatia in care am sunat personal la cartea funciara de unde ni s-a comunicat ca cererea de deblocare a fost trimisa astazi si nu ieri (asa cum sustine notarul) si este incompleta (adica este un mail din care lipseste ce este mai important: CEREREA). De asemenea, am solicitat notarului sa ne inmaneze extrasele de CF pt autenficare (pe care le-am achitat fortati ca sa ni se deblocheze cartea, desi nu ne exprisem intentia de a incheia tranzactia cu acest birou), si ni s-a comunicat ca nu se poate. Cum ar zice vorba romaneasca, si batut si cu banii luati. Ultima convorbire avuta cu acest birou s-a incheiat cu un telefon inchis in nas si pe fundal, dl notar care tipa din fundul curtii la secretara/asistenta "inchide-i". In concluzie fac apel la aceeasi vorba romaneasca care cuprinde intr-un singur cuvant experienta avuta cu acest birou....."gramada" ;)
Ramona Camelia Stan
Ramona Camelia Stan2 ani în urmă
Foarte mulțumiți de doamna care ne-a redactat actul, foarte atentă la detalii, corectitudine in tot ceea ce privește taxe carte funciară, onorariu, etc., explicații clare in legătură cu depunerea și obținerea actelor, foarte concisă și in ceea ce privește răspunsurile la întrebările adresate. Experiența și vorba bună își spune cuvântul. Recomand acest birou și felicitări domnului notar pentru asemenea oameni de cinste.
Dan Vasiu
Dan Vasiu2 ani în urmă
Multumesc d-lui notar si echipei pe care o coordoneaza pentru profesionalismul de care au dat dovada in rezolvarea cazului meu.
O mentiune speciala pentru d-na Cristina pentru competenta, amabilitatea si rabdarea dovedite pe tot parcursul desfasurarii demersurilor.
****
Revin din nou cu un mesaj recent.
Am apelat de 4-5 ori la serviciile acestui birou notarial (ultima chiar acum cateva zile, 24 noiembrie 2021). Afacerea a fost rezolvata, cu promptitudine, rapiditate si profesionalism ca de fiecare data.
Servicii de foarte buna calitate. Comunicare perfecta (doamna Cristina a fost din nou la inaltime). Un sincer multumesc d-lui notar si intregii ehipe.
Va doresc mult succes in continuare.
Ionut Pavel
Ionut Pavel2 ani în urmă
Domnisoara care ne-a intocmit documentele a dat dovada de profesionalism. Recomand cu incredere acest birou notarial.
Ioana Roxana Cirstea
Ioana Roxana Cirstea2 ani în urmă
Experiență un pic cam neplăcută, se așteaptă cam mult că sa intri la domnul notar.De fapt dânsul nici nu prea stă de vorbă cu noi la depunerea actelor, ci doar angajatele, care sunt foarte prompte, amabile, profesioniste, dar dânsul un pic cam nervos....oricum mulțumim pentru actele efectuate în cadrul acestui birou.Totusi recomandam acest birou, pentru acuratețe,onorarii,etc
Marius Cristea
Marius Cristea2 ani în urmă
Foarte mulțumit de interacțiunea cu acest birou, in special cu angajatele ( care prezintă multa răbdare, profesionalism), cred că au ceva experiență.Felicitari in special lor,dar și d-lui notar.Asemenea angajați trebuie respectați,apreciați, motivați.
Ioan alexandru
Ioan alexandru2 ani în urmă
Cererea mea a fost pentru încheierea unui act de rezoluțiune a unui contract .Raspunsul dumnealui a fost să caut un alt notar desi aveam toate actele in regula .Probabil dumnealui se ocupa doar lucruri minore cum ar fi contract vanzare -cumpărare sau imputerniciri .Dezamăgitor total.
Oana Rusu
Oana Rusu2 ani în urmă
Multumim d-lui notar care coordonează o asemenea echipa.Angajatele oferă profesionalism in pregătirea tuturor actelor.Mult succes in continuare!
Locații recomandate