/Brasov/Notar

Birou Notar Public Dudita Elena Flavia

com. Sanpetru, Strada Republicii nr. 631, Brașov, România

Birou Notar Public Dudita Elena Flavia
Notar
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJ7J+HJ Brașov, România
+40 268 360 315
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Florin Nut
Radu Florin Nut2 ani în urmă
Recomand! Un birou și o echipă de profesioniști.
Gabriel Brasoveanu
Gabriel Brasoveanu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile doamnei notar.
O persoană orientată către client cu o echipă tânără și foarte devotată.
Într-adevăr o persoana pregătită în acest domeniu! Recomand cu încredere!
Marius Jantea
Marius Jantea4 ani în urmă
Dezamagit de experienta avuta - nu raspund la salut, aveam nevoie de programare pentru o imputernicire si desi sunasem in prealabil nu mi-a fost comunicat acest lucru..
Plus ca programarea putea fi facuta cel mai devreme in 2 zile lucratoare. (probabil a deranjat faptul ca am incercat sa obtinem o imputernicire chiar la ora deschiderii - 8:30).
Cu siguranta voi alege alte birouri notariale si pe viitor, si sper sa se mai deschida si alte birouri in Sanpetru.. Poate concurenta locala sa ridice standardul si calitatea / promptitudinea serviciilor oferite.
Alex Farcas
Alex Farcas4 ani în urmă
Ziua 1. Ii spun fetei care ma preia ca doresc o imputernicire. Ii dau buletinele, ea merge si o intreba in soapta pe o colega daca e ok pentru ca sunt din Maramures. Dupa ce cealalta o lamureste ca nu e o problema, face copii si imi spune sa vin a doua zi dupa ora 14. O intreb daca nu trebuie sa fac o cerere, sa semnez ceva, etc. Ea imi zice ca nu ca si-a notat.

Ziua 2. Sun pe la ora 15 sa intreb daca documentul e gata. Ea ma intreaba daca pot sa ajung in 15 minute pentru ca urmeaza sa inchida. Nu puteam asa ca a ramans pe ziua urmatoare. O intreb cand sa vin. Ea zice dimineata. Eu o intreb la ce ora? Pauza. Repet intrebarea si ofer variante: ora 7, 8, 9. Ea imi zice dupa ora 9:30. Eu zic bine, ne vedem dupa 9:30.

Ziua 3. Ajung la 11. Mi se spune ca fusesem programat la ora 10:30 si ca e a doua programare pe care o ratez. Mi se reproseaza ca le decalez programarile. Eu raman perplex pentru ca in nici una din cele doua conversatii nu se mentionase cuvantul "programare". Cand explic faptul ca nu mi s-a comunicat, o colega de birou se otaraste la mine si imi spune ca doar eu nu am inteles asta ca toti restul clientilor au inteles. Practic m-a facut prost. Am plecat. Ajuns la primul notar din Brasov pe care l-am gasit pe google maps, mi-a facut imputernicirea pe loc.

Acum ma uit la review-ul postat de Marius Jantea si raspunsul primit. Mi se pare hilar. Citez: "mai ales în vederea oferirii serviciilor la standarde înalte de calitate, biroul nostru funcționează, în principal, pe bază de programări, fapt pe care îl comunicăm întotdeauna". Salata de cuvinte.

Daca nu reusesc sa comunice lucruri elementare si pregatirea e atat de deficitara, nu pot decat sa imi imaginez ce performanta fac in actul notarial.
Marius Marinas
Marius Marinas4 ani în urmă
De fiecare dată am primit informațiile de care aveam nevoie, iar personalul este foarte amabil.
Teodora Maria Constantin
Teodora Maria Constantin2 ani în urmă
Foarte drăguțe doamnele. O experienta placuta! Felicitari pentru profesionalism și implicare! Mulțumesc pentru informații și implicare!!!
Sunt foarte multumita!
Daniel. thiess
Daniel. thiess2 ani în urmă
Personal amabil,profesionalism si rapiditate,felicitari!
Ciprian Dragomir
Ciprian Dragomir2 ani în urmă
Foarte multumit de relaționarea si comunicarea cu acest birou notarial.
Locații recomandate