/Sibiu/Muzeu

Casa Altemberger - Muzeul de Istorie

Strada Mitropoliei 2, Sibiu 550179, România

Casa Altemberger - Muzeul de Istorie
Muzeu
4.6
459 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WX+QR Sibiu, România
+40 269 217 691
brukenthalmuseum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 9–14
Joi: 9–14
Vineri: 9–14
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Eliza Trifan
Eliza Trifan2 ani în urmă
Lipsesc informațiile, practic sunt prezentate diverse exponate fără însă a se da detalii despre acestea. S ar putea atrage în special copiii dacă ar exista informații, chiar povesti care sa surprinda curiozitatea celor care trec pragul acestui muzeu. Angajații foarte prietenoși, însă nu dețin informații legate de exponatele din muzeu. Ei doar veghează ca exponatele sa nu fie atinse.
Cristian Gut
Cristian Gut2 ani în urmă
Un muzeu cu multe exponate interesante in interior , unele chiar nu le-am mai vazut in alte muzee .Taxa foto 20 de lei,taxa foto 120 de lei,acuma intreaba-ma de ce ii 120 de lei,si aici dar si la Brukental ei bine nici bunul Dumnezeu nu ar putea sa ne explice de ce,oricum stau astia dupa tine sa nu cumva sa faci poza ca ia foc muzeul.Penibil. nici la Muzeul National de Istorie nu exista o taxa atat de mare si acolo ai la ce sa faci poze.
Alina Ion
Alina Ion2 ani în urmă
Este un muzeu care merita vizitat. O oaza de liniste. De parca chiar trăiești vremurile trecute. Personalul foarte amabil.
Oana Anton
Oana Anton2 ani în urmă
Foarte multe din exponate nu au nici o explicatie. Cele care eu explicatie la inceputul turului se vad prost din cauza luminii foarte slabe. Exponatele sunt interesante.
Bogdan Amariucai
Bogdan Amariucai2 ani în urmă
Am fost aici cu un grup restrans. Din pacate nu am avut ghid si am fost nevoiti sa ne descurcam cu ce am invatat pe la scoala. Fosta primarie, chiar in centru, un fel de conac gotic de dimensiuni necunoscute mie pana atunci pe la noi, frumos asezat si la interior (unde o curte a la Manuc il individualizeaza cumva in zona) are o colectie de arme (inclusiv pistoale de duel, interesante pentru copii) si chiar si un lapidariu si un calaret cu armura medievala.
Un "must see" in Sibiu, la un pret de dumping.
MONITORUL CLSM
MONITORUL CLSM5 ani în urmă
Un muzeu superb și foarte bine pus la punct. Timp de vizitare cam 2 ore. Nu trebuie ratat dacă vizitezi Sibiul. Este situat lângă piața mare. Habitatul de istorie antica este impresionant. Nu se fac poze în interior.
Catrina Lucian Andrei
Catrina Lucian Andrei2 ani în urmă
Un loc super interesant in care sunt redate armele vremii din Transilvania si nu numai. Plus o scurta istorie din Transilvania incepand cu antichitatea si continuand cu evul mediu
Dumitru Hîrț
Dumitru Hîrț2 ani în urmă
O experiență unică. Vizitați!
Locații recomandate