/Sibiu/Muzeu

Muzeul ASTRA

Strada Pădurea Dumbrava nr. 16, Sibiu, România

Muzeul ASTRA
Muzeu
4.8
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q448+3C Sibiu, România
+40 756 085 794
muzeulastra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Alexandru-Iulian Ghiorghe
Alexandru-Iulian Ghiorghe2 ani în urmă
Locatie vizitata le 26 august. Este o locatie foarte mare si spectaculoasa, pe care nu am avut timp de o vizitam complet, desi ne doream acest lucru. Pretul biletului este 25 de lei, parcarea gratuita. Este un loc foarte linistit, cu istorie la tot pasul si cu peisaje superbe, de la lac, pana la cabanutele in in stil vechi, cu o bogata si impresionata instorie, efectiv, la tot pasul. Are un farmec aparte si in functie de anotimp am impresia. Un loc superb sa o plimbare si de revenit de fiecare daca cand ai ocazia. Foarte bun loc pentru copii mici sau pentru plimbarile cu prietenii. Nu am ce spune mai mult, merita de vazut cu proprii ochi.
Laurentiu Barsoianu
Laurentiu Barsoianu2 ani în urmă
Un loc extraordinar amplasat în mijlocul naturii unde te poți relaxa și bucura alături de cei dragi. Personalul de la casa de bilete foarte amabil și binevoitor, iar varietatea de exponate din curtea muzeului îți oferă ocazia sa te dezvolți și îmbogățești din punct de vedere cultural. Așadar o experiență frumoasa și amintiri pe masura!
Florentina Cojocaru
Florentina Cojocaru2 ani în urmă
Muzeul este superb indiferent de vreme, de stare, de varsta sau orice altceva.
A fost o zi relaxanta in care am bifat si muzeul dar si zoo.
Pret bilet 25 lei la muzeu iar la zoo parca 20 lei.
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
Un muzeu ce merita vizitat in orice anotimp! Am venit special din București și pot să spun că a meritat drumul deoarece locația e superba, sunt multe case de vizitat , majoritatea sunt in stare buna.

Ce mi-a plăcut: locația (in mijlocul naturii), suprafața (pare mai mare fata de Muzeul Satului din București) , aleile asfaltate și în stare buna , toalete publice în aer liber foarte curate (nu se compara cu cele de la Muzeul Satului din București), buticurile care promovează gusturile locale (am servit Gogoși care au fost f bune) .

Ce nu mi-a plăcut: majoritatea caselor erau închise (aveau lacătul la intrare și nu puteau fi vizitate), lipsa cartelelor cu descrierea caselor/informații de bază lipsa (ar trebui sa existe în dreptul fiecărei casei langa alee ca să iti poți face o privire de ansamblu), câteva case aveau acoperișul in stare cam proasta.

Per total experiența a fost plăcuta!
Cadar Vlad
Cadar Vlad2 ani în urmă
Se ajunge foarte ușor din drumul principal și parcarea este gratuita, care este pe partea opusa a muzeului. Prețul unui bilet de adult este de 25 de lei. Merita vizitata aceasta deosebita locație, dar ai nevoie de o zi întreaga pentru a parcurge tot muzeul.
Recomand cu căldură!
Mihaita Dragan
Mihaita Dragan2 ani în urmă
După ani de zile în care mi-am tot dorit să vizitez renumitul muzeu Astra, anul acesta în sfârșit am reușit să ajung aici.Am rămas plăcut impresionat de locație, este o oază specială de liniște și relaxare atât psihică dar și vizuală,prin tot ceea ce ți se dezvăluie aici pentru încântarea ochilor.Muzeul Astra nu este doar un loc unde poți vedea clădiri și obiecte vechi,din diferite zone ale țării, care erau cândva necesare desfășurării activităților specifice satelor românești,ci este și un parc imens, dotat cu lacuri și alei pe care te poți plimba,poți alerga, este o îmbinare între natură și intervenție umană, din care rezultă o combinație perfectă pentru evadarea din cotidianul și agitația orașului
Alin Voina
Alin Voina2 ani în urmă
Complexul Naţional Muzeal Astra, a fost și înca, este cea mai importantă instituţie etnomuzeală din România. A luat ființă sub egida Asociaţiunii Transilvane pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român, Muzeul a vernisat prima expoziţie în 19 august 1905, pe când era Muzeul Asociaţiunii.
Acest muzeul s-a născut, la fel ca și Asociatiunea Astra, din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei.
Sorina Dinicuțu
Sorina Dinicuțu2 ani în urmă
Superb,un loc senzațional amplasat in inima naturii. Dacă ajungeți în Sibiu trebuie neapărat să ajungeți la muzeul Astra. Recomand cu drag(rezervați va o zi intreaga, sunt multe de vazut) 💚💚💚💚
Locații recomandate