/Iasi/Muzeu

Complexul Muzeal National Moldova

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr.1, Iași 700028, România

Complexul Muzeal National Moldova
Muzeu
4.6
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4P+VR Iași, România
+40 232 275 979
palatulculturii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Adriana mihaela
Adriana mihaela2 ani în urmă
Dacă vezi Iașiul și nu vizitezi Complexul Muzeal, e ca și cum te-ai duce la restaurant că să bei doar o apă plată! Cele 4 muzee din incinta Palatului, cu nelipsitele expoziții temporare îți oferă posibilitatea să descoperi lucruri neștiute, crâmpeie din viața de altădată și nu în ultimul rând frumusețea lucrurilor uitate pe nedrept. Am avut bucuria să admir ceramica de Cucuteni și măiestria țesăturilor populare în 2 expoziții de excepție.
Octav V
Octav V2 ani în urmă
Super clădire. Ma bucur ca este renovată și întreținută ca un adevărat simbol al Iasului. Și cele 4 muzee sunt de vizitat. Din păcate unii angajați parca sunt din trecutul comunist și nu trăiesc in zilele nostre…
Oricum este un obiectiv de neratat din Iași
Poto poto
Poto poto2 ani în urmă
Se spune că are tot atâtea camere câte zile are un an. Maiestuos, plin de istorie, blazonul Moldovei aș putea spune. Deși nu am putut vizita nici măcar 10% din palat, acest procent este uimitor, este copleșitor. Nu știu dacă la restaurare (efectuată relativ recent) s-au păstrat clopotele din turnul cu ceas, însă chiar și așa hora unirii cântată de acestea sună fantastic la oră fixă.
Faptul că locuiesc în Iași mă face să mă simt special.
Mai multe vă las să descoperiți singuri.
Marius Dumitru
Marius Dumitru2 ani în urmă
Clădirea în care se afla muzeul este foarte frumoasă, si pe dinafară și în interior. Am vizitat doar muzeul Științei și Tehnicii. Relativ decent amenajat, din păcate deși erau 3 doamne care supraveghează, nu există tururi cu ghid care să îți descrie diverse lucruri despre exponate.
Ionut Paul
Ionut Paul4 ani în urmă
Se pot si este necesar sa se imbunatateasca multe lucruri. Multi din angajati inca sunt ancorati in epoca de trista amintire
Florin Matei
Florin Matei2 ani în urmă
Complexul Muzeal Naţional „Moldova" Iaşi are sediul central în Palatul Culturii, unde se află patru muzee de talie națională: Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu"; Muzeul de Artă;
Muzeul Etnografic al Moldovei. Sincer, ceea ce am văzut aici m-a impresionat și pot spune că este comparabil cu orice muzeu din Austria, Italia sau Franța... Foarte frumos ! Amenajat cu profesionalism ! Se pune în valoare istoria și cultura acestor locuri, a românilor. Trebuie să vizitați cele patru muzee ! Bravo !
Cristian Gut
Cristian Gut2 ani în urmă
Daca vi la Iasi primul lucru ce ar trebui sa il vizitezi este acest palat impreuna cu muzeele interioare, fiind patru la numar . Turnul cu ceas nu se poate vizita din cauza restrictilor asta este va trebui sa revin la Iasi peste ani de zile.
Viorel Alexandru
Viorel Alexandru2 ani în urmă
Superb,
Locații recomandate