/Dambovita/Muzeu

Muzeul Național al Poliției Române

Calea Domnească 187, Târgoviște, România

Muzeul Național al Poliției Române
Muzeu
4.5
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFJ5+8W Târgoviște, România
+40 245 212 990
politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Alexandru Cojocaru
Alexandru Cojocaru2 ani în urmă
O locație minunata...de fapt un muzeu interesant..mai ales pt copii..doamna de la intrare foarte amabilă.. ne a povestit lucruri interesante si ne a oferit chiar și niște cărți.
Sanda Calin
Sanda Calin2 ani în urmă
Fascinant!
Nepoțica mea Nikole (3 ani și 9 luni) a fost foarte entuziasmata de tot ce a prezentat doamna, atât evoluția poliției, cât și modul de prezentare.
Felicitări!
Ioana MIA
Ioana MIA4 ani în urmă
Unicul muzeu de acest gen in Romania, in sustinere cu organizatia IPA, se incearca o prezentare a istoriei Politiei Romane. Desi din cauza lipsei fondurilor cladirea nu este foarte intretinuta , dar personalul este foarte amabil. Merita vizitat.
Alex Mate
Alex Mate4 ani în urmă
Merita vizita. Doarece este situata foarte aproape de curtea domneasca, deci deranjul nu e mare sa ajungeti aici, din punctul meu de vedere nu trebuie ratat. Chiar daca are nevoie de investitii, nu e mare si nici prea multe exponate nu are, e interesant si mi-a facut placere sa-l vizitez. Doamna de la intrare a fost foarte amabila si ne-a oferit ceva detalii depre exponatele de acolo.
Zig Zag prin Romania
Zig Zag prin Romania5 ani în urmă
Odată urcată la etajul muzeului, în partea dreaptă ne atrage atenția un panou mare cu titlul CRIMĂ unde sunt expuse documente și probe din cazul de investigație a celui mai odios criminal în serie din România, Ioan Râmaru. Este un muzeu impresionant cu totul si UNIC in România.
Lupu Adrian Nicu
Lupu Adrian Nicu2 ani în urmă
Situat in partea din spate a Curții Muzeului de Arta, muzeul poliției are câteva elemente foarte interesante: povestea descoperirii cazului Ramaru doar după amprenta dentară, un trofeu amuzant (autoironia este semn de maturitate), multe arme superbe, motociclete și vehicule impozante și acte (este și permisul de conducere din 1909 al unei doamne!). Pentru 5 lei, experiența a fost mai mult decât reușită!
Anca Gabor
Anca Gabor2 ani în urmă
Exponate si informatii interesante, oferite de un ghid foarte amabil.Recomand tuturor sa-l viziteze.
Gabriella Pacea
Gabriella Pacea2 ani în urmă
Dacă nu aveți cazier curat atunci Pisica-Polițistă Geta, o simpatică maidaneza ce păzește muzeul, sigur va fi încântată să vă însoțească prin el.
Lăsând gluma, recomand să vizitați muzeu măcar pentru a înțelege ce au făcut acești oameni în ultimii 198 de ani pentru siguranța românilor. Costul biletului este doar 5 RON.
Locații recomandate