/Timis/Maseur

Universitatea de Vest din Timișoara

Bulevardul Vasile Pârvan 4, Timișoara 300223, România

Universitatea de Vest din Timișoara
Maseur
4.5
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WJ+RJ Timișoara, România
+40 256 592 111
uvt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stan Andrei
Stan Andrei2 ani în urmă
Cea mai tare universitate din Timișoara! Comunitatea UVT se străduiește să fie una dinamică, din care să nu lipsească nicio oportunitate de dezvoltare a studenților săi. Keep UVT great!
Alex Tth
Alex Tth2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune universități. Recomand celor care caută o facultate pentru studii superioare.
Maria Tiselita
Maria Tiselita2 ani în urmă
Inadmisibil ce se intampla . Dupa 10 ani , am venit sa imi retrag dosarul cu diploma de la bacalaureat in original . Nu doar ca s-au comportat cu mine ca si cu un Caine, nu mi -ai gasit nici dosarul nici diploma . Efectiv am plecat de acolo cu coada intre picioare , fara dosar , fara diploma !!! Cum se poate asa ceva ??? Este cineva pe acolo care sa sesize situatia si sa se ieie ceva masuri ? Ce s-a intamplat cu dosarul meu ? Ati facut focul cu el ? Nu mai zic nimic de politete si bune maniere ? Ati uitat de ele de ceva vreme . Rusinos!!!!
Claudia Doiciar
Claudia Doiciar2 ani în urmă
Din pacate sunt prea puține locuri de parcare. Dacă nu vreți sa va enervați, mergeți pe jos la Uvt!
Joanna 00
Joanna 004 ani în urmă
Daca va gândiți sa urmați studiile la aceasta universitate..sa va răzgândiți repede. Pe lângă promisiuni deșarte, dificultăți ce le veți întâmpina cu profesorii, veți avea parte si de o foarte proasta organizare per total (mai e nevoie sa mentionez faptul ca s-a amplasat un televizorul uriaș la care nu se uita absolut nimeni), sa nu mai vorbim de programarea si schimbarea examenelor peste noapte, fără acordul studenților 😁. Este minunat!
Stefano Casini
Stefano Casini2 ani în urmă
O facultatea cu profesori foarte buni.
Sorin Creţescu
Sorin Creţescu2 ani în urmă
Nu există institutie mai neserioasă in ceea ce priveste birocratia in Timisoara. Iti pierzi timpul la cozi ca sa afli ca nu si-au facut treaba inca, nu sunt deloc pregatiti pentru pandemie, iar secretarele se comporta deplorabil. Sa v-ajute Dumnezeu sa nu aveti de-a face cu ele. Mergeti la Poli. ^^
Anastasia
Anastasia2 ani în urmă
Sa va ferească Dumnezeu sa aveți treaba cu înscrierea la Master, participa și doamna blonda de la infocentrul FEAA, cea de care fug toți studenții care ii știu comportamentul. Am așteptat 10 minute lângă ea sa își termine cearta cu colegii ei mai tineri ca să ma bage în seama, în condițiile în care afara așteptau alți 20 de oameni la coada, dansa a considerat necesar sa facă scandal pe timpul nostru și pe langa asta, i s-a părut ok sa asistam toți la ea. Neprofesional, nu înțeleg ce mai cauta dansa acolo având în vedere câți oameni s-au plâns de comportamentul ei, recomand, pe viitor, un examen psihologic înainte de angajare.
Locații recomandate