/Bucuresti/Maseur

Elixir Beauty & Spa

Apartament 1, Etaj 1, Bloc Casata, Bulevardul General Gheorghe Magheru 26, București 010335, România

Elixir Beauty & Spa
Maseur
4.6
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VX+W8 București, România
+40 720 559 918
tratamente-corporale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Dragne
Simona Dragne4 ani în urmă
Extrem de profi, eu am probleme destul de serioase cu circulatia venoasa si mi-au fost recomandate sedinte potrivite si accesibile si pt buzunarul meu! Abia astept salariul sa imi fac abonament cu alge marine si spirulina la cald pt ca au avut efect dupa prima sedinta. La modul ca am eliminat f multa apa din tesuturi. Locatia este extrem de buna, chiar in curtea care se merge catre MiniPrix. Recomand 100% , nu se vand povesti pt bani.
Mihaela Ionita
Mihaela Ionita4 ani în urmă
Am inceput masajul LPG la acest salon după ce în urmă cu câteva luni luasem câteva kg și deși timp de două luni am intensificat și mișcare fizică și am început să fiu atentă la ce mănânc, nu reușeam să slăbesc absolut deloc. Probabil după 35 de ani numai e suficient☹️După 6 ședințe de masaj am inceput sa simt diferenta nu atât în kg deși și aici am slăbit 1 kg ci la haine nu le mai simțeam că pocnesc pe mine, nasturele pe care înainte nu mai puteam sa l închid acum nu mai era o problema. Atmosfera in salon este ok, Irina este profesionista și are sfaturi legate de nutritie Chiar de la prima ședință mi a atras atenția să beau mai multa apa, lucru de care am ținut cont și chiar mă simt mult mai bine, chiar te motiveaza sa mănânci corect și fără excese. In concluzie masajul LPG nu pot spune că face minuni dar pentru mine a făcut diferența mai ales în zona coapse aripioarelor unde este foarte greu să slăbești.
Sorina Talaban
Sorina Talaban5 ani în urmă
La Elixir Beauty Spa reusesc de fiecare data sa ma deconectez. Oricat de proasta ar fi ziua, cand intru si simt mirosul de uleiuri aromate eu ma relaxez instant :). Fetele sunt foarte amabile si cu zambetul pe buze de fiecare data, iar masajul pe care il fac, fie de relaxare, fie anticelulitic (caci asta am experimentat pana acum) este unul senzational. Sincer, dupa cateva sedinte am inceput sa vad rezultate; ce mai apreciez enorm este si faptul ca de fiecare data isi dau toata silinta pentru a face un masaj de calitate. Asadar, recomand cu drag! :)
Anca Pop
Anca Pop6 ani în urmă
Foarte Curat! Un Salon de masaj de 5 stele!
Este exclusiv feminin, un lucru foarte bun si rar intalnit. Ofera intimitate.
Au pachete foarte rentabile si ieftine pentru a putea face un tratament corporal adecvat.
O echipa de profesionisti si calificati, cu aparate de ultima generatie.
Masaj Anticelulitic foarte eficient cu rezultate foarte bune.
Locatie perfecta, in centrul Bucurestiului, Piata Romana.
Preturi foarte mici pentru servicii de lux si actualizate la zi pe site-ul salonului.
Ajungi sa fii clienta fidela dupa prima sedinta.
Aici, parca toata lumea este prietena cu toata lumea. imi place mult atmosfera prietenoasa!
Recomand cu caldura!
Ovidiu Branga
Ovidiu Branga6 ani în urmă
O sa lasam si noi un review sincer al experientei cu salonul in cauza. Spun "noi" fiindca eu am fost cel care a organizat iar prietena mea cea care a beneficiat de serviciile salonului intrucat a fost un cadou de aniversare, din pacate nereusit. Am rezervat o sedinta la un masaj de relaxare si o impachetare cu alge, cosmetica fiind inchisa, spre bucuria mea ulterioara.

1. In acest salon nu se tine cont de intimitatea clientelor. Spun asta din mai multe motive, iar fiecare cititor este liber sa le interpreteze cum vrea, eu doar relatez o experienta. Fiind un cadou, am venit inaintea terminarii serviciilor astfel incat sa platesc pt ce s-a prestat. Am sunat la interfon, mi s-a deschis usa fara sa intrebe nimeni nimic, am urcat pe scari si am intrat direct in salon pana in mijlocul sau, unde se gasea receptia. Am fost dat afara imediat intrucat toate usile catre camerele unde se prestau diversele servicii erau deschise, femeile fiind bineinteles in lenjerie intima sau fara (din ce mi-a spus ulterior prietena mea intrucat eu nu m-am uitat). Mentionez ca eu cautam sa platesc dupa cum am mai spus si sa astept frumos in sala de asteptare, cum au toate saloanele in care am mai fost. Deasemenea nu am stat sa ma uit in camere, realizand ca este ceva neinregula mi-am concentrat atentia spre receptie ca sa nu fac pe nimeni sa se simta prost. Este foarte de inteles motivul pt care am fost dat afara si nu m-a deranjat. Ce ne-a deranjat este lipsa intimitatii in salile salonului, oricine poate sa faca doi pasi pe usa de la intrare si sa vada pe cineva in fundul gol, alt lucru este lipsa intimitatii in raport cu celalalte cliente, oricine fiind liber sa-l vada pe celalalt in diverse ipostaze. Intrucat se practica "transparenta" in salon, de ce nu se intreaba la interfon cine este (barbat sau femeie) si se deschide direct sau macar un sistem astfel incat sa nu se intre in incinta salonului fara o aprobare ca cel ce incearca sa intre apartine sexului feminin ca sa nu deranjeze pe nimeni. O perdea, o usa, o intrebare, ceva? 0 intimitate, prietena mea s-a simtit foarte prost din acest motiv si mai mult decat atat, a fost si intrebata de ce se jeneaza asa tare, dupa ce ca intimitatile sale deja erau puse intr-o situatie dificila. Urat.

2. Masajul prestat a fost anti-celulitic. Eu am rezervat masaj de relaxare. Nu ma pricep dar stiu ca am cerut masaj de relaxare, ca se se relaxeze, intrucat cel celulitic din spusele altora stiu ca nu este relxant. Pe site apare ca au masaj de relaxare/celulitic iar eu am presupus ca acea "/" este ca o enumeratie, amebele masaje avand acelasi pret, fiind totusi distincte. Nici pana acum nu stiu daca exista vreo diferenta la ei sau pur si simplu s-a gresit serviciul intrucat MI S-A INCHIS TELEFONUL IN NAS cand am sunat sa clarific unele lucruri, mai multe pe subiectul asta mai jos.

3. In salon nu este o atmosfera placuta, patrona sau managera ca nu stiu ce este, se adreseaza cu lipsa de respect angajatelor si citez "atata te-a dus capul sa pui doua sedinte de masaj una dupa alta??". Relatez doar ce mi-a impartasit prietena mea.

Ulterior am sunat la receptie ca sa clarific situatia cu masajul (nu mi s-a clarificat nimic) si sa le dau niste sfaturi legate de ce ne-a deranjat si cum ar putea sa imbunatateasca. Am fost intrerupt grosolan in timp ce vorbeam si am fost intrebat daca "ati sunat sa ma certati?" dupa care mi s-a inchis telefonul direct. Mentionez ca nu am jignit pe nimeni in telefon, nu am sunat sa cert pe nimeni, motivul apelului fiind clarificare + cateva sfaturi. Aparente punctele de neplacere ale clientilor nu sunt de interes in acest salon fiindca mi s-a inchis telefonul pana sa apuc sa zic mare lucru.

Acum ca a fost expusa si aceasta experienta, adresata consumatorilor si nu conducerii, probabil o sa primesc si un raspuns, cum am vazut si la celalalt review de o stea, in care o sa mi se explice cat de X si Y suntem noi si ca defapt e vina noastra ca si clienti sau ca probabil mint de ingheata apele. Sunteti libere sa credeti ce vreti, dar sa nu va mirati dupa de servicii josnice.
Mihaela Ungureanu0310
Mihaela Ungureanu03106 ani în urmă
Recomand cu toata increderea ! Merg de cateva luni la acest salon si pot spune ca am obtinut rezultatele dorite. Bineinteles , si cu dieta si sport. Masajul anticelulitic la Elena este foarte ok , iar cel cu bambus il fac la Nicoleta . Am combinat cu cavitatie si impachetari si sunt super multumita . Raportul calitate - pret este foarte bun . Locatia este perfecta pentru mine ( in centrul Bucurestiului - Piata Romana ). Fetele sunt sociabile si bune profesioniste . Curatenia in salon de nota 10.
David Marvel
David Marvel6 ani în urmă
Am cumparat un abonament cadou pentru sotia mea.
Am sunat la salon si am facut rezervarile. Am trimis sotia cu banii deoarece este un salon exclusiv feminin. Nu trebuie sa fii un geniu ca sa intelegi ca, tu ca barbat, nu ai ce cauta intr-un astfel de salon.
Sotia mea a fost incantata de toate procedurile incluse in abonament si doreste sa devina un client fidel.
Un review de mai putin de 5 stele nu poate fi decat de la concurenta.
Este un salon central, foarte curat, cu o echipa de profesionalisti, creme de lux si cele mai mici preturi!
Recomandam cu caldura!
Andreea Serban
Andreea Serban7 ani în urmă
Am avut pana acum 3 abonamente la acest salon. Ai ocazia sa iti remodelezi corpul prin diverse metode, cavitatie, lipolaser si radiofrecventa la care se adauga impachetarile si masajul. Personal le-am incercat pe toate si sunt foarte incantata de rezultate. Dna Mihaela este foarte talentata si transforma fiecare masaj intr-un moment de rasfat si voie buna fiind mereu vesela si placuta. Revin de fiecare data cu drag la acest salon. Recomand!
Locații recomandate