/Bucuresti/Maseur

Artemis

Strada General Constantin Coandă 13, București 010646, România

Artemis
Maseur
4.1
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32R+9X București, România
+40 727 861 111
masajclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–2
Marți: 12–2
Mirecuri: 12–2
Joi: 12–2
Vineri: 12–2
Sâmbătă: 12–2
Duminică: 14–2
Scrie o recenzie
Laurentiu Karl
Laurentiu Karl4 ani în urmă
Am cateva lucruri de spus despre Artemis. In primul rand fetele sunt foarte bune in ceea ce fac, daca la un moment dat au si momente mai proaste nu e vina lor, ci a clientilor. Salonul e curat, ambientul e foarte relaxant, masajul e de fiecare data ok - cel putin de asta am avut eu parte, nu stiu altii. Nota maxima si recomandarea mea
Adrian Teodor
Adrian Teodor5 ani în urmă
Un salon bun. Cel mai bun ? Nu m-as aventura sa spun asta insa un lucru este evident, cine apreciaza curatenia si o atmosfera placuta va alege sa revina.
Cine nu a mai vazut/testat si restul saloanelor, va pot scuti de un consum inutil de resurse, Artemis si Mon Amour joaca in alta liga fata de restul din Bucuresti.
Pentru mine acesta este insa preferat probabil datorita modului mai prietenos de comunicare, incepand cu fetele de la receptie pana la modul relativ unitar in care maseuzele isi fac job-ul.
Nu mergeti insa cu asteptari nerealiste, faptul ca nu sunt permisive este un plus in opinia mea. Daca vreti mai mult, exista optiuni, evitati sa va puneti in situatii penibile.
Nu cunosc persoanele care se ocupa de managementul acestui salon insa as vrea sa ii felicit, se simte ca au grija de personalul lor.
Se poate mai bine ? Cu siguranta...in orice se poate mai bine daca isi doresti.
Dominic Eduard
Dominic Eduard5 ani în urmă
Ce pot sa spun despre locul asta e ca e foarte curat si ca atmosfera e faina. Fetele arata intr-un mare fel .. nu ma asteptam, sincer, ca am mai fost si la alte saloane si am ramas destul de dezamagit. Aici nu a fost cazul, chiar am primit un masaj erotic peste asteptarile mele. 5 stele!
Catalin catalin
Catalin catalin5 ani în urmă
Am vizitat si acest salon, din pacate foarte dezamagit. Am ales o d-ra ( la prima vedere simpatica) dar in camera s-a dovedit a fi foarte rece, mecanica, grabita si nu cu vorbe dulci la ea. In 40 de minute eram gata cu totul, cu dus, cu masaj, cu imbracat, cu tot. Cand am atentionat-o ca mai avem timp, replica ei a fost ca se grabeste si daca vreau sa fac reclamatie sa ma duc la receptionera. Urata atitudine, inteleg ca ai o zi proasta, dar eu platesc un serviciu si ma astept ca ora sa fie ora. Daca nu ai chef...du-te acasa fata si schimba-ti meseria. Cu siguranta o sa fiu intrebat numele d-rei....si ca raspuns este Adriana. La plecare am facut greseala sa fac reclamatie receptionerei, vreti sa stiti raspunsul ei? ^ Imi pare rau ca sunteti dezamagit, dar daca nu va place la noi, nu mai veniti si gata, la revedere^ . Concluzia : foarte dezamagit si nu recomand :(
Serban Vlad
Serban Vlad6 ani în urmă
Dupa multe experiente neplacute prin alte saloane de masaj,am decis sa trec si pe la Artemis, la recomandarea unui prieten. Am facut,in prealabil, o programare pe care am confirmat-o cu 20 de minute inainte sa ajung. Am fost intampinat de o domnisoara bruneta si foarte amabila care mi-a oferit din partea casei o bautura si mi-a repetat oferta de servicii. Am optat pentru masajul cu ulei de argan si 2 domnisoare la pretul de 450 ron, dupa care au venit in receptie si fetele (aprox. 8-9, toate frumoase si gratioase) dintre care le-am ales pe Simina si Eva (o blonda si o bruneta). M-au condus intr-o camera cu baie foarte curata si spatioasa si au fost foarte amabile si atente la nevoile mele. Masajul de relaxare a fost echivalentul unui masaj de spa iar la partea erotica, pe langa faptul ca fetele aratau foarte bine, au fost si foarte senzuale. Mi-a placut tare mult experienta, asa ca le-am lasat si tips. Cu siguranta am sa revin!
Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu6 ani în urmă
Am venit la acest solon, cu speranta ca voi primi ceva de calitate. Nimic mai fals: fetele nu aratau cine stie ce. Am ales una care era mai ok, dupa care m-a trimis la dus (obligatoriu). AM terminat dusul, dar ea nu era in camera, a venit dupa vreo cinci minute poate mai mult. Timpul este cronometrat de cand ai intrat in camera, deci plus dusul , plus asteptat sa intre d-ra. Ma asez in pat, cu fata in sus, ca de am venit la un masaj erotic. Ea cica sa ma asez cu fata in jos, ca o sa fie mai bine. Ma asez, si incepe un masaj lent de relaxare, dar foarte lent, adik cel putin 20 de min. s-a ocupat de picioare. O rog sa lase masajul de relaxare ca am venit pt. masaj erotic. In sf. incepe pe spate si devine ceva mai erotic. apoi ma intorc cu fata, si dupa cateva miscari se aseaza cu spatele la mine si incepe sa ma mastubeze manual, si incepe din ce in ce mai repede. O prind de mana si o rog, sa o lase lent, ca nu vreau sa termin pana la sfarsitul orei. La care ea, cica: A, pai nu asta imi ofera ea, ca trebuia alt tarif, bla bla. Iese din camera si se duce la receptionera, vine aceasta in camera, si dupa discutii, in care eu eram din ce in ce mai putin relaxat, ajungem la concluzia ca nu aveam ce sa platesc in plus, si ca de fapt nu era nicio problema. Dar problema era: si anume ca d-ra, vroia sa ma faca sa temin repede, si nicidecum sa-ti faca treaba timp pana la restul timpul ramas. Iese receptionera, d-ra mai sta vreo 5-7 minute pana intra. Eu mi-am pierdut rabdarea si am plecat. Deci nu va duceti acolo. Pt. o masturbare grabita si facuta in sila sa dati 250 de lei, e prostie curata.
Alex con
Alex con6 ani în urmă
nu va lasati pacaliti de celealte review-uri care sunt convins ca sunt fake.. chiar acum am iesit de la ei nici nu am asteptat sa plec ca sa spun cat de rau imi pare ca am venit sa incerc cum o fi la ei .. pentru 250 ron am primit un masaj de relaxare slab si o l*ba .. intreb eu in timp ce se chinuie ea (si chiar ma deranja) dar nu se poate altfel decat asa cu mana .. raspunde ea ca nu .. atunci poate sa imi spuna cineva dece am platit masaj nud si nu toples din momentul ca doar mana lucreaza ??? in final dupa ce sa chinuit si isi adat seama ca pierde timpul degeaba a luat-o pe burta fara chef si atunci am hotarat sa termin bataia asta de joc .
te astepti la astfel de comportament la saloanele de 80 ron dar la banii astia 250 ron (sau un pic mai mult ) sunt alte saloane (va las sa descoperiti nu fac reclama) care iti ofer cu totul altceva pe care chiar merita ! aici te inseli cand vezi ca cer si ei cam lafel dar iti ofera mai rau decat cele ieftene .. o bataie de joc

EDIT:
Prefer sa raspund aici ca sa stie toata lumea, ora la care am fost nu vad cu ce va poate ajuta decat pentru identificarea clientul, dar marog, afost 12:00 cu domnisoara simina dupa un telefon cu 30 de min inainte, mentionez ca stiu ce servicii se ofera la un salon de masaj erotic si ca nu e nevoie sa ne dati lectii din astea la raspunsuri pentru recenziile! merg foarte des la saloane de masaj care bineinteles nu ofera servicii sexuale dar nici nu isi bat asa joc de clientii oferind nimic decat o l*ba grabita brutala fara nici o rusine mi sa spus ca doar asta poate sa ofere !! un comportament de "nu imi place ceea ce fac dar trebuie sa il fac".
Asa ca va sfatuiesc sa pastrati doar domnisoarele cu talent (in cazul ca exista), puteti sa va inspirati de la celalte saloane care cer preturi apropiate si sa comparati serviciile !
Vaida Andy
Vaida Andy6 ani în urmă
Mai vreau! Asta e singurul lucru la care ma pot gandi dupa ce am fost doar o singura data la salon Artemis. E extraordinara atmosfera si fetele te fac sa te simti ca in paradis. Am avut norocul sa fiu rasfatat de un masaj erotic cu 2 maseuze, a fost ceva unic! Va recomand cu incredere tuturor Masaj Club!
Locații recomandate