/Bucuresti/Maseur

Dan Bujor - Bamboo Massage

Strada Gheorghe Titeica nr. 190A, Aleea Solca 34, București 020296, România

Dan Bujor - Bamboo Massage
Maseur
4.9
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4C5+M2 București, România
+40 736 180 570
modelarecubambus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai florea
Mihai florea2 ani în urmă
Mă întreabă google, cum a fost la Dan Bujor Bamboo Masage. Păi cum să fie, dacă aici lucrez. Masaj, masaj, masaj... și oameni dedicați. Mă mai întreabă dacă am poze. Pai am, am și poze! Să aveți seara frumoasă și ne vedem mâine la treabă.
Anca H
Anca H2 ani în urmă
Dănut este un adevărat profesionist și extrem de implicat in ceea ce face. Rezultate incredibile după numai 3 ședințe.
Anna Anna
Anna Anna3 ani în urmă
Experienta masajului cu bambus oferit de Bujor Danut de-a lungul celor 7 ani este una minunata cu rezultate uimitoare. Datorita faptului ca este foarte solicitat, in ultimele luni Cristi se ocupa de trupul meu si sunt foarte multumita de el si de profesionalismul de care da dovada. Va recomand cu incredere.
Alexandra Cicu
Alexandra Cicu3 ani în urmă
Sunt încântată de rezultatele neașteptat de rapide, tehnica impecabilă, implicarea si îndrumarea profesionistă si mai ales de impactul foarte benefic asupra starii mele in general. Textura pielii si efectele foarte vizibile ale remodelarii prin masajul cu bambus ma fac sa-i fiu foarte recunoscatoare unui om deosebit si terapeut de exceptie. Are acea forta interioara si capacitate de a te a te indruma si calauzi, de a te face sa schimbi ce nu ti-e benefic si cu el alaturi iti remodelezi nu numai trupul cât și viata. Multumesc, Danut Bujor!
Gabriel Gabi
Gabriel Gabi3 ani în urmă
Cel mai profesionist masaj in ultima vreme. Am probleme lombare si m-am simtit excelent chiar dupa o prima sedinta de masaj. Recomand pe Cristi. Precis, atent si profesionist ca terapeut! Centrul este foarte bine mentinut, calitatea excelenta a serviciilor. Voi reveni!
Bianca Elena Constantin
Bianca Elena Constantin3 ani în urmă
Foarte multumita, rezultatele au aparut repede, am fost incantata de la prima sedinta. Eu merg la Cristi, un adevarat profesionist, nici nu a trebuit sa stau pe ganduri ca sa imi fac al doilea abonament. Acum abia astept sa vina vara!!!
Anca Mitrica
Anca Mitrica3 ani în urmă
Lucrez cu Cristi @Dan Bujor Bamboo massage de ceva vreme, am reinnoit abonamentele si ma bucur de calitatea masajului si profesionismul lui Cristi de fiecare data! Am avut zeci de sedinte pe care le-am apreciat la maxim! Recomand cu incredere serviciile lui Cristi, nu a anulat/amanat niciodata vreo sedinta, aparent nu a avut niciodata o zi proasta 🙂, sau macar eu nu am simtit asta iar calitatea masajului a fost intotdeauna la nivel ridicat. Super treaba baieti! Multumesc Cris! Avia astept ziua de maine! 😉
Ioana Butucianu
Ioana Butucianu2 ani în urmă
O experiența extraordinara, la fiecare ședința! Am avut rezultate mult mai bune fata de alte tratamente corporale, iar cu ajutorul lui Danut am reușit sa rezolv ce nu puteam prin sport și dieta. Oamenii ăștia fac minuni - ii recomand oricui vrea sa se simtă mai bine in propria piele și sa se relaxeze intr-o atmosfera super plăcută și primitoare. Toți angajații sunt foarte pricepuți și amabili - bineînțeles, preferatul meu rămâne Danut :)
Locații recomandate