/Bistrita nasaud/Maseur

Metropolis Masaj

Strada Parcului 19, Bistrița 420035, România

Metropolis Masaj
Maseur
4.6
935 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FGW+WJ Bistrița, România
+40 263 205 020
hotelmetropolis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ion Bulete
Ion Bulete2 ani în urmă
La prima vizita totul a fost perfect. La a doua, mi am dat seama ca in camera nu erau destul prize. La restaurant, vinul rosu existent intr o seara, in urmatoarele 2 a lupsit cu desavarsire; humusul nu este humus iar somonul prajit ... nu avea nimic deosebit. Ciorbitzele foarte bune, insa pe aceasi farfurie si ciorba, si ardeiul si smantana... prea neprofesional
DAIA MARIUS
DAIA MARIUS2 ani în urmă
Hotel întunecos cu camere fără balcon și de un lux ostentativ. Nu recomand.
Andrei Nerghis
Andrei Nerghis2 ani în urmă
Mai degraba un hotel de 3 stele nimic interesant
Adi Andriuca
Adi Andriuca2 ani în urmă
Am fost cazat prin agentie, nu stiu preturile, dar aproape totul a fost exceptional inafara un colț de tapet dezlipit in camera 224 din cauza infiltratiilor de la dus.
Mulțumesc pentru ospitalitate personalului.
Mihai Mocanu
Mihai Mocanu2 ani în urmă
Hotelul are 5 stele dar nu le merita pe toate. Sunt obisnuit cu poltica asa zis "eco" care presupune ca schimbatul prosoapelor se face la cerere, la fel si aranjatul camerei. Stiu ca in realitate astea nu au treaba cu ecologia ci mai curand e o moda si o sursa de mici economii. Dar sa nu se ridice nici macar resturile puse in cosul de gunoi este inaceptabil. In rest hotelul este elegant, are facilitati, etc.
Claudia Cerbu
Claudia Cerbu2 ani în urmă
Hotel frumos amenajat - lounge, restaurant, cameră , dar micul dejun a fost nici de 4 stele unde am găsit mai multă atenție; gem la cutiuță?? Există boluri de sticlă și lingurițe, patiserie de alt nivel decât croissant, brie cu nuci...și multe altele pe care aici nu le-am găsit, nu era nevoie de risipă, doar să vă străduiți pt 5 stele!
Iulian Savoiu
Iulian Savoiu2 ani în urmă
Stilul eleganta si rafinamentul definesc acest hotel, cu un personal tanar, foarte amabil si foarte atent la nevoile clientului. E la nivelul si standardul unui hotel de 5 ***** si poate fi comparat cu orice hotel din Europa. Mic dejun: continental, englezesc, vegetarian, clasic, etc., foarte bogat si diversificat, nu cred ca exista ceva sa nu fie disponibil. Eleganta si opulenta definesc camerele acestui hotel, cu un view extraordinar asupra raului Bistrita. Aerul proaspat de afara, este un aer de vis pe care nu-l intalnesti in marile orase, un aer de enciclopedie infinita a aerului prin care te poti misca in voie, precum pestele in apa. In parcul central de langa hotel, este amenajat un lac, cu pesti colorati si nuferi infloriti pe luciul apei, o oaza de liniste si relaxare de care m-am bucurat si unde voi reveni cu mare drag in viitor!
A
A2 ani în urmă
Hotelul Metropolis este situat în centrul orașului Bistrița, la 600 de metri de biserica evanghelică. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la saună, sala de sport, cada cu hidromasaj și piscina interioară.
Toate camerele Hotelului Metropolis au aer condiţionat, seif, minibar şi birou. Baia privată este dotată cu halat de baie, uscător de păr şi papuci. Unele unităţi de cazare oferă vedere panoramică la oraş.
Facilitățile includ WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum și un centru de conferințe. Există, de asemenea, o sală de cinema privată.
Restaurantul Metropolis serveşte preparate culinare locale româneşti şi din bucătăria internaţională. Acesta are acces direct la terasa de pe râul Bistriţa.
Locații recomandate