/Arad/Magazin

Zalenis

Strada Crișan nr.10, Arad 310006, România

Zalenis
Magazin
4.3
225 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58H9+M7 Arad, România
zalenis.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nelu Crisan
Nelu Crisan2 ani în urmă
Magazin de haine pentru copii, femei și mai puțin penttu bărbați. Sunt produse de calitate bună. Prețurile sunt bune. De multe ori găsești haine noi la prețuri mai mici decât în magazinele second hand. Păcat că nu aduc mai multe haine bărbătești.
Sara Pincotan
Sara Pincotan2 ani în urmă
Ooo, despre ei pot sa spun multe, deși e mic magazinul este foarte bine aprovizionat, îmbrăcăminte și încălțăminte foarte trendy și preturi foarte bune. Recomand!
Mihaela Moisuc
Mihaela Moisuc2 ani în urmă
Ce nu mi a placut sunt vanzatoarele, si raspunsurile pe care le dau. Si faptul ca a ramas doar o cabina de proba mica si la intrare te face sa te simti incomod
Marinel pristoleanu
Marinel pristoleanu2 ani în urmă
Un magazin in care o simpla vânzătoare te jigneste de parcă ar fi cel puțin director de bancă. In data de 12.08.2021 între orele 16.40 - 16.55 , (scriu asta poate vor vedea și patronii magazinului această dată și pot verifica camerele din magazin că să se convingă că spun adevărul) , soția mea a fost umilită într-un mod abject și cu un limbaj de ușa cortului de către o angajată a acestui magazin , pentru faptul că a pus coșul cu produsele ce dorea să le cumpere pe jos pentru că era foarte plin și dorea să mai cumpere și alte produse. Nu a fost scoasă din nesimțită și că nu o va încasa pentru că nu vrea ea să o încaseze ( vânzătoarea) , că ea își alege clienții pe care dorește să îi servească , discuția durând in jur de 5 minute, in care a jignit-o continuu pe soția mea. Nu am nici o problemă cu magazinul , de unde am cumpărat de nenumărate ori , dar faptul că ești jignit de către o vânzătoare care de fapt ar trebui să te ajute , mă face să evit de acum acest magazin și să împărtășesc această experiență cu cât mai multă lume.
Virgil Cnab
Virgil Cnab2 ani în urmă
Preturi mici, acceptabile,ar necesita un spațiu mai generos,clienți sunt--necesar și mărimi mai generoase xl....xxl....xxxl.---in general e bine.
Christian Chrysler
Christian Chrysler2 ani în urmă
Magazin usor de gasit si foarte accesibil la preturi, personalul super ok!
Adrian Burciu Corodeanu
Adrian Burciu Corodeanu2 ani în urmă
Un magazin tot timpul plin iar marfa zboară de pe raft... cred că asta spune tot despre cât de apreciat este acest magazin care pare destul de mic pentru renumele sau dar... spațiul este folosit eficient. Dar totuși e un magazin pentru femei... pentru bărbați este foarte limitat.
Mihaela Barbu
Mihaela Barbu2 ani în urmă
Calitate foarte proasta fata de acum 1 an si preturi duble la majoritatea produselor , mi am stricat toate hainele din masaina din cauza unei pijamale cumparate saptamana trecuta , a iesit toata culoarea ....
Locații recomandate