/Arad/Magazin

Vlady's Fashion

Calea Aurel Vlaicu Nr. 10-12, Arad, România

Vlady's Fashion
Magazin
4.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58QC+X9 Arad, România
+40 762 241 989
vladysfashion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Petru Velciov
Petru Velciov2 ani în urmă
Un magazin frumos cu personal de calitate!
Adriana Ples
Adriana Ples2 ani în urmă
Recomand cu incredere magazinul Vlady's, atat pe cel din Arad cat si cel din Oradea, le am vizitat pe ambele, in mod special magazinul de femei dar si pe cel de barbati . Un magazin cu lucruri frumoase de calitate, cu marfa moderna mereu in trend, imi face o deosebita placere sa intru in magazin, sa admir marfa, de cele mai multe ori cumpar, am avut o experienta plăcută de fiecare dată recomand cu multa incredere. Sunt clienta acestui magazin de mult timp , am achizionat mai multe produse, de femei si pentru bărbați, încântată si foarte multumita.
Doamne vânătoare amabile si drăguțe . Recomand.
Katarina Fermendzin
Katarina Fermendzin2 ani în urmă
Un magazin cu articole de imbracaminte de foarte buna calitate, vanzatoarele dau dovada de mult profesionalism, stiu sa te consilieze pentru alegerea celei mai avantajoase piese!
Gabi Stoiov
Gabi Stoiov2 ani în urmă
Recomand acest magazin au haine foarte frumoase si in trend.Vanzatoarele foarte amabile magazinul este exact cum se recomanda, eleganta stil rafinament
CRISTIAN NECULAITA
CRISTIAN NECULAITA2 ani în urmă
Pot fi produsele de calitate dar cand intalnesti pe cineva care pur si simplu nu-si da seama ce vorbeste cand vorbeste cu pretentia de vanzator nu-ti mai trebuie nimic. Chiar daca alegi marimea care poate aparent nu ti se potriveste consider ca, daca vrei sa probezi, ai tot dreptul. Sa iei produsul din mana clientului si sa spui in gura mare ca nu are clientul de ce sa se uite la marimea aia mi se pare ofensa si lipsa de profesionalism!
Laura Neculaita
Laura Neculaita2 ani în urmă
Degeaba sunt produse frumoase câtă vreme personalul este de cea mai joasa calitate! Și vorbesc în special despre doamna mai în vârstă, tunsa scurt și cu ochelari... Sunt la a doua experiența negativă legat de atitudinea acestei doamne, dar azi a întrecut orice măsură și ceea ce s-a întâmplat este pur și simplu umilință publica și bătaie de joc la adresa clientului!
Camelia Maria Iacob
Camelia Maria Iacob2 ani în urmă
Haine pentru toate gusturile si formele. Personal amabil. O experienta placuta pentru mine, ca si clienta.
Anca Elena
Anca Elena2 ani în urmă
Haine de calitate, elegante, stilate, personal foarte amabil, promt. Recomand!
Locații recomandate