/Timis/Magazin de saltele

Domafon SRL

Strada Gheorghe Lazăr 26, Timișoara 300081, România

Domafon SRL
Magazin de saltele
4.8
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q66C+6F Timișoara, România
+40 728 074 753
domafon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Toni is traveling
Toni is traveling2 ani în urmă
Stocuri consistente de tapițerii / textile de orice fel
Roxana Baluta
Roxana Baluta2 ani în urmă
Excelenta colaborarea cu cei de la Domafon! Calitatea foarte buna a materialelor (eu am luat tapiterie Prestige) precum si atitudinea pro client sunt cele doua atuuri care ma fac sa ii recomand mai departe cu drag. Am avut o diferenta de nuanta la material, am discutat cu ei si de azi pe maine mi-au transmis un alt material. Cu siguranta mai apelez la ei!
Sorin
Sorin4 ani în urmă
Materiale destul de multe, doar ca nu mi se par deloc profesioniști. La tăierea materialului nu folosesc nicio masă, taie pur si simplu materialul tinandu-l in picioare pe culoar si deruland sulul masurand in acelasi timp. Dacă sunt mai multi metri, cum am avut noi, materialul era lasat sa cada pe jos (unde era murdar) ca sa poata măsura si apoi este taiat cu cutterul si apoi împachetat. Cand am ajuns acasa am văzut că materialul era murdar si pe spate, dar și pe fata in unele locuri. La unul din materiale nici macar lățimea nu era dreapta (am atasat poza). M-as fi asteptat sa fie mai profesioniști tinand cont ca mare parte din materiale nu se pot spăla decat poate frecand usor cu o carpa inmuiata cu apă. Am ajuns sa cumparam material de tapiterie ca sa înlocuim tapiteria veche murdară cu alta murdara. Pana si firma de materiale din apropiere de Mehala au masa si derulează materialul pe masa inainte sa-l taie ca sa nu se murdareasca.
Atlas Consulting
Atlas Consulting2 ani în urmă
De 10 ani suntem clienti Domafon atat in interes profesional( livrare pentru proiecte Horeca) cat si personal. Daca vreti un somn linistit si cea mai buna consultanta in a alege salteaua potrivita mergeti cu incredere la ei. Din cate stiu au si materiale pentru tapiterii, stofe si alte astfel de lucruri ce nu le gasesti prin alte parti.
Camelia Titi
Camelia Titi2 ani în urmă
Am achizitionat in luna decembrie 2020 o saltea Tempur de care sunt super mulțumita. Mulțumesc dnei Ana pentru ca m a consiliat in alegerea saltelei si pot spune ca desi si inainte am avut saltele de calitate, experienta cu Tempur este inegalabila.Recomand cu incredere firma Domafon, atât produsele cat si echipa!
Alexandra Stefan
Alexandra Stefan2 ani în urmă
Cele mai comode saltele și cea mai mare diversitate de materiale textile pentru tapiserii. Soluții personalizate. Servicii de calitate. Personal prietenos. Atmosferă caldă.
Adella Bot
Adella Bot2 ani în urmă
Produsele sunt de o calitate absolut exceptionala. Am achizionat ani la rand intreaga gama de produse, de la materiale de tapiterie la saltele si perdele si arata la fel ca in prima zi. Personalul este de o amabilitate deosebita. Servicii de exceptie!
Popa Aniela
Popa Aniela2 ani în urmă
Materiale pt tapiterii de calitate si intr o gama foarte larga, cele mai bune/ confortabile saltele si perne, accesorii pretioase, personalul -profesionisti. Totul la superlativ!
Locații recomandate