/Timis/Magazin de saltele

Dolce Dormire

Calea Aradului 56, Timișoara 300291, România

Dolce Dormire
Magazin de saltele
3.1
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6PC+66 Timișoara, România
+40 372 617 692
dolcedormire.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Oprea Marian
Oprea Marian2 ani în urmă
Extraordinar de buna , aveam probleme mari cu spatele , in salteaua veche efectiv nu mai puteam dormi , de cand am achizitionat salteaua de la ei dorm ca un bebelus , durerile de spate au disparut in toatalitate aproape ,nici nu imi vine sa cred , livrarea s-a facut in maxim 2 saptamani , si sunt foarte multumit , am achizitionat 2 saltele de la ei , nu va uitati in recenziile anterioare ,acolo toata lumea se plange de durata de livrare , intradevar nu se livreaza ca la emag in 2-3 zile ,dar asteptarea merita , este foarte calitativa dureaza mai mult livrarea pentru ca ei nu au stocuri, este un brand romanesc si toate sunt facute la comanda! Recomand cu toata increderea!
Popovici Oana
Popovici Oana2 ani în urmă
Am achizitionat o saltea de care sunt foarte multumita, termenul de livrare a fost la fix.
E trist ca nota mica pe care o au din recenzii e doar datorita termenului de livrare si nicidecum a calitatii, care este pe masura asteptatilor!
Cei care comanda ar trebui sa stie in prealabil ca cei de la Dolce Dormire nu lucreaza cu stocuri si doar pe comanda(productie proprie)
Cand va comandati mobila de living si dureaza 2-3 luni nu mai sunteti atat de suparati..
Viorel Movileanu
Viorel Movileanu2 ani în urmă
Sunt mincinoși am platit transportul și spune k este gratuit!!!și are personal obosit le este lene sa vb a întârziat 10 zile peste și au venit coletul plin de ulei.
MIKY MIHAI
MIKY MIHAI2 ani în urmă
Foarte neserioși si cu o lipsa crasa de respect fata de Clienti.
Am comandat in data de 26/05/2020 o saltea si dupa 5 zile lucratoare inca nu am primit salteaua.
O tanti care nici nu s-a prezentar la telefon, foarte tâfnoasa si ofuscata ca o deranjej cu intrebarile.
Daca si calitatea saltelei este acceasi cu calitatea celei care a raspuns la telefon. Mai bine ma lipsesc de saltea
Andra Anyana
Andra Anyana3 ani în urmă
Am comandat salteaua, descrierea nu corespunde cu realitatea. Aceasta saltea nu e capabila sa sustina nici 80kg, ca sa nu mai vorbim de 90kg. Raspunsul acestor domni a fost ca daca nu exista somiera aerisita si ventilata, nu beneficiez de garantie. Aici este vorba de faptul ca in legislatia Romaniei orice produs poate fi returnat in termen de 30 zile, iar ei nu respecta acest lucru pentru ca parul meu are plafon de pal.
O lipsa de respect crasa! Nici nu mai vorbesc de legislatia in vigoare care nu este respectata, insa de asta se va ocupa OPC-ul si organele abilitate.
NU RECOMAND NICI PRODUSL NICI FIRMA!
Anca Cristina
Anca Cristina2 ani în urmă
Am făcut comanda luni si joi a ajuns. Deci livrarea a fost mai mult decât ma așteptam.Comunicare a fost facila, m-au sunat pentru confirmarea comenzii si livrare.. Probabil la comenzile întârziate este scris pe stoc furnizor ceea ce implica un termen mai lung de.livrare. O sa revin si cu o parere in ceea ce privește calitatea saltelei.

Update: După ce am probat salteaua va pot confirma ca este o saltea foarte comoda, se doarme perfect, mai bine decât ma asteptam. Calitatea este buna. Recomand.
Edd Para
Edd Para2 ani în urmă
Aici am aflat lucruri utile din domeniul somnului liniștit. Atunci când aveau magazin. Lumea confundă adesea acest brand cu Dormeo. Doar că aici este vorba despre un producator roman din Timișoara. În rest...am și acum pe pat o saltea de-a lor din vârf de gamă și este printre cele mai confirtabile.
Camelia Mirescu
Camelia Mirescu2 ani în urmă
Jalnic! Am comandat doua saltele una de 160x200 si alta de 140x190. Am primit in schimb doua saltele de 160x200, am ales sa o pastrez si pe aceasta si sa refac comanda pt o saltea de 140x190. Am vorbit si cu un anume domn Bogdan pe care l-am rugat insistent sa imi trimita de aceasta data salteaua la dimensiunile solicitate. Am primit de aceasta data o saltea de 120x190.... am trimis un e-mail de retur, am sunat la nr. de tel al colegilor de la retur la cere oricum nu raspunde nimeni. Am revenit cu un telefon la dl. Bogdan care mi-a spus sa insist cat consider la telefon, ca ai lui colegi au multa treaba. O stea e cam mult dar nu puteam sa dau 0
Locații recomandate